Een Internet kabel splitter kopen

Een internet kabel splitter is handig voor dezen en genen die het vervelend vinden om slecht een internet kabel te hebben in huis. Dat is soms te weinig vanwege de simpele reden dat er per huis meerdere apparaten zijn die werken met een internetkabel. Anno 2017 heeft elk apparaat draadloze verbinding, maar dat werkt vaak sloom en de kans op storingen is erg groot. Daarnaast is er bij draadloze verbindingen veel kans op een onveilige verbinding, die kans is haast nihil bij internet via de kabel. Het probleem blijft dan echter dat de er slechts een internetkabel het huis binnen komt. Een monteur moet dit kunnen veranderen en het liefst tegen kosten die zo laag mogelijk zijn.

 

Zorg voor een internet kabel splitter

Een monteur moet dus beschikken over een apparaat die een internet kabel kan splitten. Zo’n apparaat is een internet kabel splitter. Een internet kabel splitter is het apparaat dat ervoor kan zorgen dat een enkele internet kabel opgedeeld wordt in meerdere kabels. De internet kabel splitter werkt naast splitter ook als analoog doorlaatfilter. Een doorlaatfilter wordt gebruikt om verschillende datasignalen te scheiden van het standaardsignaal (POTS). Daarnaast kan dankzij de internet kabel splitter een storing van het DSL-signaal voorkomen worden.

Technische groothandel InfraTEL

Wanneer u een of meerdere internet kabel splitter wilt bestellen kunt u contact opnemen met InfraTEL. InfraTEL is het bedrijf dat te boek staat als technische groothandel. De technische groothandel InfraTEL is een bedrijf dat u met kennis van zaken, persoonlijk advies, topkwaliteit producten en unieke service helpt aan de beste internet kabel splitter! Bestellen kan heel eenvoudig in de webshop van InfraTEL. In de 25 jaar dat InfraTEL werkt heeft het al vele klanten mogen helpen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en bereikbaarheid hebben daarin altijd centraal gestaan. Deze waardes hebben altijd centraal gestaan in het verleden en zullen dat in de toekomst ook blijven.

 

Neem een kijkje in de webshop van InfraTEL om uw ideale kabel splitter te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *