Alles in een pakketten

alles in één pakketten

alles in één pakketten

 

Alles in 1

Alles in 1 wat is dat nou precies? Een alles in één pakket is een internetpakket met daarin verschillende diensten gebundeld in één pakket, Ook wel een internetaanbieding genoemd. Met een alles in 1 pakket bent u voorzien van een internet, digitale televisie en vaste telefoon aansluiting gebundeld in 1 abonnement. Buiten het gemak wat een een alles in 1 pakket met zich meeneemt qua administratie, u heeft immers slechts 1 factuur en 1 installatie, is een alles pakket ook financieel veel voordeliger dan wanneer u de pakketten los afneemt bij één of verschillende providers.

Alles in 1 aanbieders

Omdat de vraag naar internet, bellen en televisie altijd groot is zijn er veel verschillende aanbieders. Al deze alles in 1 aanbieders proberen een graantje mee te pikken van de gigantische omzet welke er maandelijks plaats vind in de alles in 1 pakketten branche. Er is echter weinig verschil per aanbieder omdat vrijwel alle aanbieders gebruikt maakt van het zelfde netwerk. Het netwerk, veelal het glasvezel netwerk, is eigendom van een zusterbedrijf van KPN, genaamd Reggefiber. Alle aanbieders betalen een X bedrag om het netwerk uit te buiten en leveren zo hun diensten op de zelfde wijze als vrijwel alle andere aanbieders dit doen. Ondanks dat de meeste alles in 1 aanbieders gebruik maken van het zelfde netwerk zit er toch nog wel wat verschil in de aangeboden pakketten.

Alles in 1 diensten

Om een duidelijk beeld te schetsen van de alles in 1 pakketten een klein overzicht van de verschillende aanbiedingen

Digitale televisie

Tegenwoordig is alle televisie digitaal alhoewel het analoge tv signaal vaak nog steeds beschikbaar is via de coax aansluiting welke in de woonkamer of meterkast uw woning binnen komt.
Toch is er een groot verschil per alles in 1 aanbieder als het om digitale televisie gaat.
Zo word er bij een leverancier zoals Canal Digitaal standaard een groot aantal zenders geleverd bij een standaard alles in één pakket maar bij andere providers zoals Ziggo worden er standaard er maar enkele tientallen zenders gratis geleverd bij een zogeheten internetaanbieding pakket.
Als er een pakket word afgesloten is het dus belangrijk om te kijken hoeveel televisiezenders er geleverd worden bij een abonnement.

Vaste telefonie

Bij het afsluiten van een alles-in-1 pakket wil er natuurlijk genoten worden van de vaste telefoon aansluiting. Er moet echter wel goed gekeken worden naar de eigenschappen van een pakket. Er zijn namelijk providers waar er nog steeds per minuut of seconde betaald dient te worden. Daarin tegen zijn er ook aanbieders welke gratis bellen naar vaste telefoon bieden of beter nog; providers die kosteloos naar mobiele én vaste telefoons in Nederland toestaan voor een vaste abonnementsprijs. Neem ook deze eigenschap mee in de overweging welke bundel er afgenomen gaat worden.

Internet

Last but not least; Internet! Wie gebruikt het tegenwoordig nou niet dagelijks hert wereldwijde internet.. Omdat de vraag (het gebruik) van internet sterk toeneemt is ook het aanbod sterk toegenomen. Zo is de laatste jaren het glasvezelinternet sterk in opkomst. Glasvezel internet is dus danig snel dat er geen onderscheid genomen hoeft te worden tussen upload en download snelheid. Wel zo makkelijk als u dagelijks in grote mate gebruik maakt van het internet. Met glasvezelinternet zult u minder wachttijd en stotterringen hebben bij uploads, streaming, gaming en andere taken welke een grote internetbrandbreedte eisen. Ondanks de revolutie van het glasvezelinternet zijn er nog verschillende providers (en plekken in Nederland) welke nog geen glasvezel bieden. Let bij het afsluiten van een alles in 1 abonnement dat u voldoende internetsnelheid heeft.

Conclusie Alles in 1

Al deze eigenschappen onder de loep genomen te hebben is de conclusie dat u bij het afsluiten van een alles in 1 pakket niet zomaar voor de goedkoopste aanbieder moet gaan. Bij het aangaan van een abonnement of zelfs een contract voor langere termijn dient er dus goed gekeken te worden naar de persoonlijke wensen van de afnemer. Zo kunnen enkele extra euro’s per maand een hoop onkosten, frustratie of genot schelen. Omdat het vergelijken van alles in 1 pakketten niet zo simpel is aangezien het aanbod enorm is, is er een vergelijk website ontwikkeld waar u gemakkelijk alle aanbieders kunt vergelijken. Om de aanbieders te vergelijken welke actief zijn in uw regio dient u slechts uw postcode en huisnummer op te geven om zo een gemakkelijk overzicht te geven. In het overzicht kunt u door middel van verschillende filters de abonnementseigenschappen weergeven en sorteren op de door u gewenste resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *