Vandaag LEGO Nexo Knights kopen, morgen in huis

Stoere heldenverhalen, die kan jij werkelijkheid laten worden met LEGO Nexo Knights. In normale heldenverhalen gaan ridders de strijd ter paar aan, maar niet in LEGO Nexo Knights! Deze stoere ridders hebben namelijk hun coole Mecha paard om hun vijand te verslaan. In de wereld van LEGO Nexo Knights, worden nostalgische ridders omgetoverd met een vleugje van technische snufjes in een futuristische maatschappij. De heldhaftige ridders Macy, Lance, Aaron en Axl gaan in het Kingdom of Knighton onder leiding van Clay de strijd aan met de boosaardige Jestro. In LEGO Nexo Knights wordt de wereld van ridders gecombineerd met LEGO en hightech applicaties. Wil jij LEGO Nexo Knights kopen? Dan heb je veel verschillende mogelijkheden.

 

LEGO Nexo Knights kopen

Je kunt LEGO Nexo Knights kopen in erkende speelgoedwinkels. Het assortiment van LEGO Nexo Knights is zeer uitgebreid. De sets zijn verkrijgbaar vanaf € 3,95, tot de uitgebreide sets van ongeveer € 125,-. Deze LEGO Nexo Knights uitvoering maakt het dus mogelijk om de sets continu uit te breiden met nieuwe spelelementen, personages en bouwwerken. Daarnaast is het ook mogelijk om met LEGO Classic het Kingdom of Knighton uit te breiden. Zo is het dus mogelijk om flink uit te pakken met een groot pakket van LEGO Nexo Knights of juist een klein kadootje te geven, waarmee de set verder uitgewerkt kan worden. Een kind zal helemaal zoet zijn met LEGO Nexo Knights.

 

ASK-Bricks24

Wil jij LEGO Nexo Knights kopen? Dat kan bij ASK-Bricks24! Alle originele uitvoeringen van LEGO Nexo Knights zijn bij hen online te verkrijgen. Als je op werkdagen voor 15.30 uur besteld, heb jij je pakketje morgen al in huis! Dat is nog eens razendsnelle service. Naast LEGO Nexo Knights kopen, kan je hier ook terecht voor allerlei verschillende LEGO uitvoeringen Series, Xtra en LEGO sale. Wacht niet langer, want LEGO Nexo Knights kopen vandaag is morgen al in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *