iPhone of Android App Laten Maken

De laatste jaren is het gebruik van mobiele apparaten steeds weer toegenomen en zal deze lijn zich blijven voortzetten. Ook bedrijven hebben de weg naar mobieltjes en tablet steeds meer gevonden en is een app laten maken geen trend maar een must. Naast het hebben van een website is een applicatie ook steeds belangrijker geworden om je bedrijf te laten zien, maar ook om producten te verkopen en diensten te leveren.

Voor veel bedrijven is een applicatie nog steeds onbekend terrein en weet men niet waar zij dit kunnen laten ontwikkelen of zijn zij na het horen van de prijs afwachtend. Toch is er met goede research veel te bereiken en kan je met een kleine investering een applicatie voor uw bedrijf al mogelijk maken. Een eigen app hoeft geen duizenden euro’s in een keer te kosten maar kan met een paar tientjes per maand al mogelijk zijn.

Naast ons aanbod van custom applicatie ontwikkeling, oftewel een oplossing geheel op maat, heeft iMediaStars hiernaast een systeem ontwikkeld waarmee wij hoogwaardige applicatie oplossingen bieden voor elk bedrijf of onderneming. Uw eigen app is hiermee ook mogelijk en bereikbaar met een kleiner budget. Met ons app systeem heeft u niet alleen de mogelijkheid voor een strak en modern design maar ook de keuze uit allerlei sterke functies, bent u met uw app te downloaden in Google Play en iTunes en toegankelijk en zichtbaar als bedrijf op elke smartphone.

U wilt natuurlijk weten wat een iPhone of Android app laten maken u gaat kosten. Wij kunnen u dan laten weten dat u al voor 47 euro per maand een eigen app heeft geheel in uw huisstijl en uw gewenste functies en mogelijkheden. Na het in kaart brengen van uw wensen en eisen gaan wij direct voor u aan de slag en kan u al binnen een maand met uw klanten genieten van een eigen applicatie. Hiernaast kunt u met een eigen CMS oneindig push berichten versturen, analyse gegevens bekijken en beoordelen en zelf eenvoudig ‘live’ updates aan de app toevoegen.

Bent u dan ook geïnteresseerd geraakt in een van onze mogelijkheden neem dan direct contact met ons op via onze website.

Wij zijn u graag van dienst en hebben voor elke branche een oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *