Hoe kan je een magische kist bekomen in Clash Royale?

In het populaire spel Clash Royale zijn er paar mogelijkheden  om meer kaarten te kunnen verdienen. Een van de beste manieren is om kisten te openen. De kist die je als speler wil is natuurlijk wel de magische kist. Deze kist geeft je de meeste kaarten, maar om ze te krijgen vergt het toch enige moeite.

Games algemeen
Clash Royale is het nieuwe spel van de makers van Clash Of Clans. Het doel van het spel is om de vijandelijke torens te vernietigen voordat jouw torens vernietigd worden. Om dit te doen zal je gebruik moeten maken van de verworven kaarten. De meeste van je kaarten kan je verdienen door het openen van kisten na het winnen van gevechten en door te wachten tot er een gratis kist open gaat. De moeder van alle kisten is de magische kist.

Wat is de magische kist in Clash Royale?

In het spel clash royale, kun je kisten verdienen door gevechten (battles) te winnen of gewoon wachten tot er een kist open gaat. Maar heel af en toe kun je echt een leuk geschenk ontvangen. Soms heb je het geluk en krijg je een magische kist. Wat is nu precies een magische kist? Een magische kist is een van de beste kisten die aanwezig is in Clash Royale. Een magische kist bevat in totaal 41 kaarten. Binnen die kaarten ben je zeker dat je 1 epische kaart krijgt, evenals 8 zeldzame kaarten. De volgende beste kist is de gouden kist. Het goud op de kist geeft je slechts 10 kaarten. Waar je zeker van bent is dat één van deze kaarten een zeldzame kaart is. Dit toont aan wat het verschil is tussen een magische kist en een gouden kist.

Hoe krijg ik die kist nu te pakken?

Eerst en vooral zal je toch wel wat gevechten moeten winnen om een magische kist te krijgen. Wanneer het jou lukt om in een korte tijd alle vijandelijke torens te vernietigen neemt de kans toe om een magische kist te krijgen. Het is belangrijk dat er geen van jouw torens vernield wordt! Eens je er eentje te pakken hebt zal het 12 uur duren om deze te ontgrendelen. In tegenstelling tot een goud kist die maar 8 uren duurt. Blijven spelen is de boodschap tot je een magische kist te pakken hebt!

Comments 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *