Gezamenlijke agenda, gemakkelijk in gebruik.

Gezamenlijke agenda voor jong en oud, geen papieren agenda meer of een web versie.

Met Dayhaps is het mogelijk om een privé agenda te maken of een gezamenlijke agenda voor uw gezin, voetbalclub of op uw werk. Gemakkelijk te gebruiken en oog ook zeer lekker. iedereen kan het gebruiken door het gemakkelijke design, hier door is het overzichtelijk en kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt.

Hoe kunt u gebruik maken van deze gezamenlijke agenda app?

U kunt eenvoudig de app download via de app store of via the google play store, na installatie van de app. Zult u zich eigen moeten registeren, na dat de registratie voltooid is kunt u gebruik maken van de app. Het maken van een privé agenda is heel simpel, u gaat naar het menu en klikt op het aanmaken van een nieuwe agenda, na het invullen van de naam voor de agenda heeft u de optie om meerdere personen aan de agenda te toevoegen, zo kun je een gezamenlijke agenda maken voor uw familie, voetbalclub of voor uw werk. Als u dit niet zou willen dan kunt u deze stap overslaan.

Een afspraak maken in een agenda

Voor het maken van een afspraak kunt u op de + knop drukken in het begin scherm. Na het drukken op deze knop, komt u in het scherm waar u de gegeven in kunt vullen voor uw afspraak. Als u alle gegeven heeft in gevuld kunt u de afspraak opslaan. Na opslaan zal deze terug te zien zijn in uw agenda. Mocht het zijn dat u een afspraak maakt in een gezamenlijke agenda, worden de andere gebruikers hier over op de hoogte gesteld, zo kunnen ze meteen weten dat er dan een afspraak is gepland en is de kans van het een afspraak maken op het zelfde moment minder.

Alarm instellen voor uw eigen of voor een gezamenlijke agenda punt.

Als u een alarm wil instellen voor een afspraak is dat ook mogelijk. Tijdens het maken van een afspraak kunt u instellen wanneer hij af moet gaan. zo kunt u voorkomen dat u te laat komt voor de belangrijken afspraken die u heeft gepland. Tevens is het ook mogelijk om dit te doen in een gezamenlijke agenda. Als u een afspraak maakt in een gezamenlijke agenda en u er een alarm opzet, zullen alle gebruikers hier een notificatie voor ontvangen. Dit kan een handige optie zijn op het werk als er een meeting is.

Tijd voor een agenda uit dit tijdperk, tijd voor Dayhaps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *