Familie agenda voor u en het gezin!

Gooi uw ouderwetse keuken kalender eruit, het is tijd voor een familie agenda van nu!

Een kalender kan heel snel onoverzichtelijk worden, dat is verleden tijd met de app Dayhaps. Met Dayhaps is het mogelijk om uw agenda’s overzichtelijk en netjes bij te houden, zo kunt u een familie agenda maken of een agenda voor uw sportclub. tevens is het ook mogelijk om deze agenda de delen met u gezin of met uw clubleden. U kunt Dayhaps downloaden van de App Store of de Google Play Store. Na installatie zult u zich alleen nog moeten registeren om gebruikt te maken van de app.

Dayhaps maakt het mogelijk om eenvoudig agenda’s te delen met wie u maar wilt. Een familie agenda voor uw gezin of een sportclub agenda, het is mogelijk. Na installatie kunt u een agenda aan maken een delen. Vervolgens wordt er na het delen van een agenda zullen de andere deelnemers een notificatie krijgen om bij de agenda te komen. Na acceptatie, kunt u of een van de deelnemers gemakkelijk een afspraak maken in de agenda. Als er een afspraak wordt gemaakt, krijgen alle alle andere gebruikers in de agenda een notificatie, zo kunnen ze gemakkelijk op de hoogte worden gebracht en zal het ook makkelijk zijn om hier omheen te plannen.

Tevens is het ook mogelijk om een reminder te instellen, zo dat u nooit te laat zal komen voor de wedstrijd van uw sportclub of de uw gezamenlijke tandarts afspraak. Een reminder kan worden ingesteld voor alleen uzelf of voor alle gebruikers in de groep. Zo kun u of/en alle andere gebruikers in de agenda nooit vergeten wat voor afspraak er staat.

Maak u geen zorgen meer over een overvolle keuken kalender, maar ga over na het digitale, gemakkelijk te gebruiken voor jong en oud, Dayhaps, familie agenda, sportclub agenda, mogelijk voor meerdere doeleinden. De kalender voor vandaag en voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *