Clash Royale!

Clash Royale is het nieuwste spel dat is uitgebracht door supercell. Supercell is bekend van de andere games in dezelfde branche: clash of clans, boombeach & Hay Day.

Clash royale is gebaseerd op clash of clans, zo hebben ze ongeveer dezelfde troepen + het gaat allemaal op elixir en goud ( wat ook weer bekend is van clash of clans). De bedoeling is dat je zoveel mogelijk trofeeën te behalen door het winnen van multiplayer gevechten.

Al de gevechten gaan door in 1 van de 8 verschillende arena’s. Wanneer je paas begint met spelen zal je eerst in het trainingskamp terecht komen en hier dien je het op te nemen tegen ‘trainers’ deze gaan je de basics van het spel uitleggen.

Wanneer je het trainingskamp hebt uitgespeeld zal je terecht komen in de eerste arena: het koboldenstadion. In dit stadion beginnen de multiplayer gevechten. Zoals reeds gezegd zijn er 8 verschillende arena’s, in welke arena je zit hangt af van je trofeeën. Deze kan je verdienen door het winnen van een gevecht. ( Maar natuurlijk ook verliezen)

Clash Royale kaarten

Op dit moment zijn er 54 verschillende speelkaarten. Deze kaarten zijn ingedeeld in 4 verschillende niveaus: Gewone kaarten, zeldzame kaarten, Epische kaarten & legendarische kaarten! Deze kaarten kan je verdienen door het openen van de kisten. een kist kan je dan weer verdienen door het winnen van een gevecht of door 10 kronen te verzamelen tijdens het aanvallen.

Clash Royale Kisten

Er zijn meerdere soorten kisten die je kan winnen. Elke kist zal een andere inhoud hebben. Zo krijg je elke 4 uur een gratis kist aangeboden, hier zitten meestal enkele gewone kaarten in zonder veel speciaals. De zilveren kist zal je het meeste zien verschijnen, deze kist ontvang je wanneer je een aanval wint. Verder heb je nog een gouden, een reuzenkist, een magische kist en de grootste ( en beste) is de supermagische kist! In deze kist zal je in de laagste arena 6 epische kaarten vinden en in de legendarische arena 22! Deze kist zal je heel af en toe eens ontvangen voor het winnen van een aanval OF je kan deze kopen in de winkel van clash royale!

Clash royale Winkel

In de winkel kan je elke dag 3 verschillende kaarten kopen, 1 gewone, 1 zeldzame en 1 epische kaart. Deze kaarten kan je kopen met goud ( dat ontvang je voor het winnen van een aanval + zit in de kisten die je opent) verder kan je ook edelstenen, kisten en goud kopen in de winkel. OPGELET dit is een betalende optie! Er bestaan natuurlijk ook enkele opties voor gratis edelstenen te ontvangen: Deze kan je vinden in de gratis kist die je elke 4 uur ontvangt + neem eens kijkje op de volgende website: gratis edelstenen clash royale!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *