Kuisheidsgordel kopen

Kuisheidsgordel kopen

Het dragen van een peniskooi en kuisheidsgordel is een opkomende trend binnen de wereld van het BDSM. Opsluiting van partner of slaaf is een zeer opwindend spel binnen de wereld van de SM en BDSM, maar stel dat u een kuisheidsgordel wilt kopen, waar dient u dan allemaal op te letten en wat zijn de verschillen tussen de verschillende peniskooien en kuisheidsgordels?

Tips kuisheidsgordel kopen

Het aanschaffen van een kuisheidsgordel kan geheel discreet via de daarvoor bestemde webwinkels. U besteld een peniskooi en ontvangt hem de volgende dag in huis. Toch zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u besluit een peniskooi te gaan kopen. Allereerst is het belangrijk dat u weet dat kuisheidsgordels en peniskooien vallen onder producten die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. Dat betekend dat u deze niet zomaar kunt retourneren als deze bijvoorbeeld niet bevalt of gewoonweg niet past. U dient dus goed de maat van uw geslachtsdeel te weten om zodoende een juiste keuze te kunnen maken en het juiste product aan te schaffen.

Het opmeten van het geslachtsdeel is vrij simpel. Neem een meetlint en meet het geslachtsdeel (mannelijk) vanaf het schaambeen tot aan de eikel. Op deze manier weet u de exacte lengte van de penis in slappe toestand. Tevens kunt u de diameter (dikte) meten door het meetlint horizontaal over de penis te leggen. Dit is erg belangrijk, aangezien de penis wel goed in de peniskooi moet passen en zeker niet moet gaan knellen.

Nu u de exacte maat van uw geslachtsdeel weet kunt u met een gerust hart een kuisheidsgordel kopen via de daarvoor bestemde webwinkels. Houd er rekening mee dat er ontzettend veel keus is wanneer u besluit een kuisheidsgordel te kopen. Bedenk dus goed wat voor een soort peniskooi of kuisheidskooi u wilt aanschaffen, aangezien het een vrij dure aanschaf kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *