Glasvezelkabel kopen

Glasvezelkabel kopen?

Voor een sneller en betrouwbaarder netwerk is het een goede tip om een glasvezelverbinding aan te leggen met een glasvezelkabel. Deze zorgen er voor dat u kunt vertrouwen op uw netwerk. Zeker in deze tijd, waar ICT belangrijk is voor iedere organisatie. Snelheid staat bij veel ondernemingen hoog op het verlanglijstje als het gaat om internet.

Frustraties

Het levert voor veel ondernemingen veel frustraties op als het internet veel te traag is, emails worden niet of nauwelijks verzonden en een simpel .pfd file downloaden van het internet? Vergeet het maar. Reken af met al deze frustraties en breng een netwerk van glasvezelkabel aan, een garantie voor sneller internet. Niet langer wachten op het versturen van een email en een .pdf file is met ogenblikken binnen.

Goedkoper

Met het aanbrengen van een netwerk van glasvezel kan een onderneming op korte termijn al veel geld besparen. De besparing begint al in de aanschaf, daar waar glasvezel veel goedkoper is dan een ADSL kabel. Daarnaast is internet via een glasvezel veel sneller, en kan er dus veel sneller gewerkt worden. Er kunnen meer werkzaamheden worden verricht dankzij het snelle internet, wat voor een onderneming betekent dat er meer tijd overblijft voor andere werkzaamheden. De aanschaf van een netwerk van glasvezelkabels werpt vanaf dag één z’n vruchten af!

Minder storing

Een internetverbinding die via glasvezel loopt krijgt veel minder te maken met storingen, hierdoor worden de werkzaamheden niet zodanig vertraagd. Daar waar er tijdens het gebruik met de oude ADSL of zelfs COAX kabels nog vaak storingen aftreden wordt hier mee afgerekend. Daarnaast is het signaal van een glasvezelkabel ook veel sterker dan van een ADSL of COAX kabel, het gebruik van een signaalversterker wordt hierdoor ook overbodig.

InfraTEL

Overtuigd van het feit dat een glasvezelnetwerk ook veel meer voordelen heeft voor uw organisatie? Neem dan contact op met de medewerkers van InfraTEL voor passend advies!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *