Natuurlijke Verzorging

Natuurlijke verzorging is een must als je om je lichaam geeft. Natuurlijke verzorging met de beste producten die er te vinden zijn dat is wat je toch wilt.

Morethansoap.nl heeft de beste natuurlijke producten geselecteerd waardoor je altijd kunt kiezen uit natuurlijk verzorgingsproducten die geschikt zijn voor elk huidtype, ook voor jouw huid. Het voordeel van online shoppen is dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week de producten kan bekijken en kiezen. Ben je niet zeker welke producten voor jou het beste zijn, stuur ons dan een bericht via de website of via een mail en je krijgt altijd een eerlijk en deskundig advies.

Morethansoap.nl is de webshop voor verzorgingsproducten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Onze producten zijn zo zacht dat ze zelfs geschikt zijn voor baby’s. U kunt zoeken op gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, make-up en nog veel meer. De merken die je bij ons vindt zijn onder andere PHB Ethical Beauty, Biofresh Bodycare, Moroccan Natural, Zarqa Saponem, Sabi en nog veel meer.

Natuurlijke verzorging = Morethansoap.nl

Door je vrijblijvend in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen bovendien ontvang je bij het aanmelden voor de nieuws een leuke korting op je volgende bestelling. Omdat ook wij niet van spam houden is het aantal nieuwsbrieven dat je ontvangt beperkt, wij versturen maximaal 2 nieuwsbrieven per maand.

Bij Morethansoap.nl kun er voor kiezen om in te loggen met je Facebook account, een account aan te maken of direct een bestelling te plaatsen zonder account. Het voordeel van een account is dat je altijd kunt zien welke producten je eerder besteld hebt, bovendien worden je adresgegevens veilig bewaard. Het inloggen vindt plaats via een beveiligde pagina waardoor je gegevens bij ons altijd veilig zijn.

Voor verzending kun je kiezen uit PostNL en DHL de verzendkosten zijn bij ons altijd laag, vanaf 3,95 Euro. Morethansoap.nl verzendt zowel naar Nederland als naar het buitenland. Bij bestellingen naar Nederland boven 50 Euro betalen wij de verzendkosten.

Ben je specifiek op zoek bent naar een product gebruik dan de zoekbalk bovenaan de website om een product op te zoeken. Heb je vragen, dan kun je via de website het contactformulier invullen of een email sturen. We geven je altijd een eerlijk en objectief antwoord. Veel shopplezier op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *