Goedkope schoonheidsbehandeling

Wat nu als het wel nodig is om naar de schoonheidsspecialist te gaan maar het geld er niet voor te hebben. Wat doet u dan?
Een andere mogelijkheid die er is om in jezelf te investeren in zelf zorgen voor de juiste producten zodat u het zelf thuis kan doen. Dit kost wat geld om het in huis te halen maar dan kun je weer even vooruit. De volgende producten kun je aanschaffen:

Dagcrème: Als je wakker wordt, je gezicht wassen en dan dagcrème opdoen.
Nachtcrème: Voordat je naar bed gaat, een goede voedende crème inbrengen. Hiervoor wel je gezicht wassen.
Gezichtslotion: Dagelijks je gezicht wassen
Gezichtsmasker, deze kun je een keer in de week opdoen.
Scrub creme: Niet elke dag maar bijvoorbeeld een keer in de week.
Nagellak: een veil, basecoat en topcoat. Je zal eventueel een gellak kunnen kopen en een speciale lamp hiervoor zodat het goed droogt. Op deze manier blijven je nagels sterker en blijft de nagellak beter zitten.
Ook is een nagelschaartje wel handig.
Ontharingsproducten zoals harsstrips. Ook zou je een laserlampje kunnen halen. Ook dit kost best wat geld dus het goedkopere alternatief is een scheermesje of harsstrips.
Pincet: om je wenkbrauwen in gewenst model te krijgen kun je je wenkbrauwen bijhouden met een pincet. Mocht je weinig wenkbrauw hebben, kun je hem eventueel nog met een potlootje bewerken.
Mocht je dit toch nog te duur vinden dan kun je de basis producten kopen en op langere termijn kijken of je in andere kosten kan bezuinigen zodat je hier wellicht wel in kan investeren. als je geld wil verdienen kun je bijvoorbeeld een laserlamp kopen of een warmtelamp zodat de gellak kan drogen. Er zijn vast meerdere mensen in je omgeving als je familie en vrienden die dit graag zouden willen. Hier zou je een kleine vergoeding voor kunnen vragen. Dit is een makkelijke manier van geld verdienen en tegelijkertijd heb je meer geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *