FM Webshop – Alle FM Parfums en andere producten van FM Group

Klik hier om te shoppen in de FM Webwinkel

FM Webshop

Jouw Parfums heet sinds oktober 2016 FM Webshop. Waar vroeger het assortiment vooral uit parfums bestond hebben we nu meer dan 700 producten in de webshop. Dit dan ook van de grootste redenen om de naam Jouw Parfums te wijzigen. FM heeft veel meer dan alleen maar parfum, je vind in de webshop ook make-up en schoonmaakmiddelen.

De producten van FM Group zijn niet alleen erg goed, maar ook erg mooi geprijsd. Je hebt al een heerlijke FM parfum voor maar € 16,50.
FM is het populairst om haar parfums. Omdat het bekende geuren zijn, in combinatie met de scherpe prijs, maakt dit een interessant product. Want hoeveel betaal jij voor een parfums bij de Douglas of ICI Paris?

FM Parfum Lijst

Zoals gezegd zijn de meeste FM parfums geïnspireerd om bekende geuren. FM en hun distributeurs mogen natuurlijk die namen niet gebruiken. Je kunt moeilijk je product vergelijken met Chanel als het merk FM is.
Op internet vind je wel een zogeheten FM Parfumlijst, hier vind je alle FM parfums met de namen waarop ze zijn geïnspireerd. Dit is een lijst met alle FM geurnummers erop, met daarnaast de naam waarop de FM parfum geïnspireerd is.

Geursamples

Van alle FM parfums zijn ook geursamples te bestellen, zo kun je eerst èèn of meerdere geuren proberen. Deze geursamples bestel je voor 30 cent per stuk, omdat ze door de brievenbus passen zijn de verzendkosten lager dan als je een flesje parfums bestel.

Achteraf betalen bij FM Webshop

Bij FM Webshop kun je momenteel op 8 verschillende manieren betalen. De meest gebruikte is iDeal, maar je kunt ook betalen met AfterPay. Je ontvangt dan eerst je bestelling en vervolgens heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Erg handig als je de bankreader niet bij de hand hebt of je liever later betaald.

www.fm-webshop.nl

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *