FM parfums, betaal voor de geur en niet het merk!

Ken jij de parfums van FM Group al?

Waarom zou je €50,- of meer uitgeven aan een parfum met een mooie naam en hun dure reclames? Een gemiddelde parfum van Chanel, Hugo Boss of een anders bekend merk kost gemiddeld €7,-.
En het grappige is dat het flesje al rond de €5,- kost en je dus letterlijk voor een paar Euro aan parfum hebt. En wat had je ook alweer voor die lekker parfum betaald?

FM parfums bestel je veilig en snel bij Jouw Parfums

Bij FM pakken ze dit veel slimmer aan! De parfumvaten van 80% van alle merken komen uit een fabriek (DROM) welke in Duitsland zit. Ook FM Group komt bij DROM haar parfum in. Dit zijn vaten met pure parfumolie en moeten dus nog vermengd worden en in flesjes worden gestopt. Dit laat FM doen in polen, FM laat dit stopt echter meer parfumolie in een flesje waardoor je dus een sterkere parfum krijgt.

Wist je dat FM voor dames echte parfums heeft?

De flesjes zijn iets simpeler dan je misschien gewend bent, FM wil de kosten laag houden om zo de parfums tegen een scherpe prijs te kunnen verkopen.
Het verkopen gaat niet via winkels, maar via distributeurs of ook wel FM partners genoemd. FM maakt zelf ook geen reclames, heeft geen eigen winkels en bespaart zo een hoop kosten.
75% van alle 150 FM parfums kosten namelijk maar €16,50 per flesje! Voor dames krijg je dan een echte parfum van 30ml en voor de heren een eau de parfum van 50ml. Er zijn ook een aantal luxe geuren deze kosten €21,50 of meer. Deze luxe parfums zitten niet alleen in een mooier flesje maar bevatten ook meer inhoud.

Fm parfums hebben een nummer ipv een luxe naam!
Er is een parfumlijst beschikbaar, meer informatie vind je in de webshop.

FM parfums kun je bestellen bij Jouw Parfums een webshop die sinds 2010 FM parfums verkoopt en ook een webwinkelkeurmerk heeft.
Je kunt kiezen uit 7 betaalmethodes waaronder iDeal en AfterPay.

Wij zijn nog opzoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in een extra inkomen. Bij FM is het ook mogelijk om een netwerk te bouwen van mensen die jij als FM partner inschrijft, je creëert op deze manier een team waarmee je een passief inkomen genereert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *