Wat is carwrapping?

Het wordt steeds populairder bij zowel consumenten als bedrijven: carwrapping! Maar wat is het nou eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan ten opzichte van normale lak? Wat er bij carwrapping gebeurt is dat er een car wrap folie aangebracht wordt op de laklaag van de auto. Deze laag beschermt de auto tegen kleurverschillen en schade. Voordeel is dat er veel mogelijk is bij carwrapping. Er kan bijvoorbeeld een eigen print ontworpen worden en geprint worden. Je kan naast auto’s ook carwrapping toepassen op scooters, boten of een ander gewenst vervoersmiddel of object.

Wat zijn de voordelen van carwrapping?


Er zijn een aantal voordelen aan carwrapping te noemen. Het is natuurlijk een investering voor de auto. Het is ten eerste heel handig, omdat het met carwrapping mogelijk is om een andere kleur lak aan te brengen op een makkelijke manier. Nog een voordeel is dat het goedkoper en sneller is dan de auto laten spuiten. Verder krijg je door carwrapping een hogere restwaarde voor de auto, omdat de onderliggende laklaag volledig intact blijft. Het is daarnaast ook mogelijk om je auto te personaliseren door een ontwerp te carwrappen of alleen bepaalde delen van de auto een andere kleur te geven. Je kan dan bijvoorbeeld ook reclame maken voor het bedrijf waar je voor werkt door het logo of een reclameboodschap op de auto te laten carwrappen. Dit is leuk als visitekaartje wanneer je veel bij klanten op bezoek bent of leuk als promotiemateriaal wanneer je veel rondrijdt in de auto van de zaak.

Wrap-masters


Wij van Wrap-masters bieden carwrapping aan, door onze ruime ervaring van inmiddels meer dan 30 jaar zijn wij specialist in ons vak. Daarnaast doen wij alleen zaken met de allerbeste merken zodat we het beste resultaat kunnen bieden aan een auto. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Als je een afspraak wil maken kan er contact worden opgenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *