Vette Amerikaanse Ford F150 kopen

Ben jij al een tijdje aan het zoeken naar een vette Amerikaanse bak? Wil jij nu graag een Ford F150 kopen? Dan is het wijs om eerst goed na te gaan of deze auto aan de juiste eisen voldoet. De Ford 150 komt uit de reeks pick-up trucks van de Amerikaanse autofabrikant Ford. De F-serie is de eest populaire variant en ook de best verkochte auto in Amerika. Het is zelfs de op één na best verkochte auto in de hele wereld. Opmerkelijk genoeg rijden er in Nederland niet zo veel van rond.

 

Vierde generatie

In 1961 werd de Ford F150 volledig opnieuw uitgetekend. Bij deze lijn ziet de auto er breder uit, inclusief een cabine met laadbak. Toen de auto in 1965 een nieuwe aandrijvingsvorm kreeg, steek daarmee het vermogen tot wel boven de 200 pk. Deze was nog een zes in line motor, maar in 1985 verscheen de 5,0 liter van de Ford F150 met een V8 aandrijving en brandstofinjectie. Tot de elfde generatie is de auto meer aerodynamisch gemaakt. Het strakke karakter maakt dat de kracht van de wagen nog veel sterker is geworden.

 

North American Truck of the Year

In 2004 Is de Ford F150 uitgeroepen tot auto van het jaar. In datzelfde jaar was er een verkooprecord. 912.000 mensen gingen een Ford F150 kopen. Inmiddels is zelfs de dertiende generatie op komst. De auto wordt telkens weer opnieuw uitgevonden en geoptimaliseerd tot de meest moderne snufjes.

 

Ford F150 kopen

Wil jij ook graag zo’n vette Ford F150 kopen? Dat kan bij Bos V8 Supercars in Gouderak. Voor velen is het een droom om in een Amerikaanse Ford F150 te rijden, maar bij Bos V8 Supercars kan je de ervaring meemaken. Maak een proefrit en voel of deze auto bij je past. Ongetwijfeld zal het geluid en het gevoel van deze relaxte auto gelijk goed voelen. Een goede Ford F150 kopen doe je bij Bos V8 Supercars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *