Professionele autogarage voor al jouw schades

Heb je schade aan je auto? Flink balen, aangezien schades altijd ongelegen komen.  Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk de schade te herstellen. Zo voorkom je verdere schades door erosieplekken. Ondanks dat je er niet op zit te wachten, kan een autogarage voor schadeherstel binnen een mum van tijd de schade weer ongedaan maken. Al deze krasjes of deuken zijn snel verleden tijd, zolang je zo snel mogelijk actie onderneemt.

 

Autogarage schadeherstel

Er zijn diverse vormen van schadeherstel wat een autogarage uit kan voeren. De veelvoorkomende werkwijzen, worden hier besproken en toegelicht:

  • SpotRepair

Een eenvoudige manier van schadeherstel is SpotRepair. Dit is mogelijk bij bumperhoeken, dorpels, wielranden en verticale delen van de auto. Dit kan bij kleine- en middelgrote schades. Denk dan aan schade ter grootte van 30 cm bij 40 cm of een deuk met een diameter van 4 cm. Hierbij wordt het oppervlakte hersteld en de schade overgespoten, waarna er geen oneffenheid meer te zien is.

  • Kraspolijsten

Heb je kleine, oppervlakkige krassen op de auto? Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruik autosleutels, steenslag of de rits van een jas. Deze kleine schades kunnen gepolijst worden. Hierbij wordt de schade opgevuld en geëgaliseerd. De kras is eenvoudig verdwenen.

  • Ster reparaties

Steentjes op de voorruit? Die kunnen flinke deuken veroorzaken. Blijf hier niet mee rondrijden, want de volledige ruit kan barsten. Een autogarage kan de deuk uitvullen, waarna de voorruit weer egaal is.

  • Geur reiniging

Stank in de auto is niet prettig. Een natte hond of vieze rooklucht kan jouw rijplezier flink verzieken. Gelukkig beschikt een professionele autogarage over reinigingsapparatuur om deze geuren te verwijderen.

 

Dit zijn de hoofdwerkzaamheden van een autoschadebedrijf. Daarnaast kan de autogarage ook andere werkzaamheden aan jouw auto uitvoeren.

 

De Vos autoschadeherstel

Een autogarage voor autoschadeherstel in Utrecht is De Vos. In Overvecht en omstreken hebben zij een goede bekendheid om hoogwaardige service, prettig contact en een perfect resultaat van hun geleverde diensten. Heb jij schade? Kom dan naar autogarage De Vos. Zo reken je af met elke deuk of kras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *