Een Peugeot scooter is een echte aanwinst

Op zoek naar een scooter? Kijk dan eens naar een Peugeot scooter. Peugeot heeft namelijk erg mooie scooters en bovendien ze zijn heel erg betrouwbaar. Zoek je dus een mooie en goede scooter dan kom je snel uit bij een Peugeot scooter.

Voor elke smaak

Peugeot biedt diverse scooter modellen waardoor iedereen kan slagen. Zoek je een sportieve scooter dan kom je bij de Peugeot Speedfight uit. Deze scooter is erg gestroomlijnd en is tot aan de velgen sportief. Wil je opvallen met een snel ogende scooter dan moet je absoluut voor de Speedfight gaan.

Peugeot Django

Zoek je een retro scooter dan kom je bij de Peugeot Django uit. De Django heeft een zeer eigentijdse look en is op basis van het retro design. De Peugeot Django is een gewaagde concurrent voor de Vespa en is in een iets sportiever jasje gegoten.

Peugeot Citystar

Zoek je een grote robuuste Peugeot scooter dan kom je uit bij de Citystar. Deze scooter is ideaal voor 2 personen en biedt veel ruimte. Standaard is hij voorzien van een klein windscherm.  Zijn robuuste uiterlijk zal velen laten vermoeden dat je een motorscooter hebt terwijl het gewoon een bromscooter is met een gele plaat.

Peugeot Tweet

De Peugeot Tweet is een moderne Peugeot scooter met en slank design. De Tweet wordt gekenmerkt door grote wielen (16 inch) en een zeer gunstig brandstof verbruik.  Een verbruik van 1 op 40 is haalbaar waardoor je met een volle tank een afstand kunt afleggen van 200km! De Tweet is er ook in een EVO RS uitvoering welke nog sportiever is.

De betrouwbare Peugeot scooter

Een betrouwbare scooter kopen? Ga  dan voor een Peugeot scooter. Deze fabrikant is namelijk geen starter maar een gevorderde als het gaat om scooters bouwen. In de jaren ’90 braken ze al door op de scootermarkt met de Rapido. Een waar succesnummer die je zo nu en dan nog steeds voorbij ziet rijden.

Scooter kopen of leasen

Wil je een Peugeot scooter kopen of leasen? Kijk dan eens bij Fast en Furious Scooters. Je kunt ze in de winkel bekijken en uitproberen (proefrit), maar ook online bewonderen. Zie je iets dan kun je hem meteen bestellen en zelfs thuis laten bezorgen.

#peugeot #peugeotscooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *