Een originele koffiebar huren? Klik hier!

Bij een barista denk je direct aan koffie. Dat is logisch want een barista is iemand die gespecialiseerd is in het maken van koffie. Je denkt waarschijnlijk aan het koffietentje op de hoek waar de barista elke ochtend klaar staat met een latte voordat je naar je werk gaat. Maar denk je bij een barista ook aan koffie op een evenement? Een barista kan namelijk ook op locatie verschijnen. Zo is het mogelijk om een koffiebar te huren. De koffiebar wordt dan bemand door een professionele barista.

Verschillende koffiebar uitvoeringen te huur

Een koffiebar huren kan in verschillende uitvoeringen. Wat denk je bijvoorbeeld van een geweldige foodtruck met daarin een koffiebar? Een koffiebar huren doe je natuurlijk bij mensen die er het meest verstand van hebben: barista’s. Barista’s vind je bij de Barista Company. Dit bedrijf is in 2006 opgezet door liefhebbers van koffie. Ze maken de lekkerste koffie en doen dat erg graag op locatie. Zo kun je een koffiebar huren bij de barista company.

Een koffiebar huren bij de barista company is ideaal omdat je op elk feest, evenement, festival of bijzondere gelegenheid een koffiebar kunt laten neerzetten. Omdat de koffiebar zich bevindt in een geweldige, unieke wagen bent u verzekerd van heel wat bekijks voor deze koffiebar. De Barista company beschikt over meerdere foodtrucks en de ene is nog unieker dan de andere. Met de grootste koffiebar van 10 meter kan de barista company zelfs wel 1500 koffie per uur maken! En dan hebben we het wel over echte, lekkere koffie. Dat het er zoveel zijn in zo’n korte tijd betekent niet dat de kwaliteit van de koffie daaronder te lijden heeft.

Neem eens contact op met de Barista Company om erachter te komen welke unieke koffiebar op jouw evenement plaats gaat nemen! Je kunt contact opnemen met de barista company via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *