DSG koppeling vervangen in Oud-Beijerland?

De DSG is een veel gebruikte versnellingsbak. Ontwikkeld door de Volkswagen groep in Duitsland is dit technische hoogstandje ook wel eens aan vervanging toe. Om toch de kwaliteit te behouden en het schakelen nauwelijks merkbaar te houden is goed onderhoud een vereiste.

Omdat eigenlijk alle bewegende onderdelen in een auto op den duur slijten of gaan slijten gebeurt dit ook zo met de DSG koppeling. Naar verwachting zal deze zelfs ook steeds populairder worden en is het al een alom geloofde koppeling. Voor het DSG koppeling vervangen bent u bij AVS auto’s in Oud-Beijerland aan het juiste adres!

Waarom de DSG koppeling vervangen?

De DSG koppeling wordt door heel wat mensen die ermee gereden hebben de beste automaat genoemd die u kunt krijgen in een auto. Dit vanwege de nauwelijks voelbare schakeling en prettige werking.

Echter kan er met als ieder onderdeel in de auto problemen ontstaan met de versnellingsbak, iets waar niets aan te doen is. Ook al wordt techniek steeds beter kunnen er problemen ontstaan als:

  • Het uit de versnelling schieten
  • Hinderlijke trillingen en schokken
  • Vreemde geluiden
  • Harde schakelovergangen

Het mindere functioneren van de DSG koppeling komt als gevolg van slijtage wat heel normaal is. Echter kan het heel wat frustratie opwekken. Het is ook niet te adviseren lang door te rijden met een versleten DSG. Kom daarom langs bij AVS Auto’s, zij zijn specialist in het DSG koppeling vervangen.

Mogelijkheden bij AVS Auto’s

Bij AVS Auto’s worden alle werkzaamheden uitgevoerd wat betreft de DSG koppeling. Denk hierbij aan onderhoud, vervanging, software updates of zelfs het installeren van een volledig nieuwe DSG. Met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche is dit Bovag autobedrijf het juiste adres voor al uw onderhoud en schade aangelegenheden.

Contact

Heeft u baat bij het DSG koppeling vervangen in uw auto? Bent u ervan overtuigd dat AVS Auto’s u verder kan helpen? Kijk dan snel op de website voor meer informatie of neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *