Carwrapping voor een mooi gepersonaliseerde auto

Wil jij graag de laklaag van je auto beschermen met een mooie opvallende bestickering, dat kan! Carwrapping wordt steeds populairder, zowel onder particulieren als consumenten. Voor particulieren is het interessant om een auto als reclameobject te gebruiken. De auto kan volledig in de huisstijl van het bedrijf worden beplakt. De naamsbekendheid en herkenning van het bedrijf zal razendsnel onder potentiële klanten worden verspreidt. Voor particulieren wordt het ook aantrekkelijk om een auto te beplakken, omdat dit een uniek detail aan de auto geeft. Of je nu de hele auto laat beplakken of een totale carwrapping uit laat voeren, opvallen doe je zeker!

 

Carwrapping

Naast dat de bestickering de auto zal laten opvallen, heeft het nog een aantal voordelen. Het aanbrengen van een carwrap is net zo gemakkelijk als het verwijderen ervan. Je kunt dus heel gemakkelijk een compleet nieuwe kleur laten uitvoeren op de auto. Ook het aanpassen van een bedrijfsslogan kan op die manier gemakkelijk en snel worden uitgevoerd. Carwrapping is daarbij ook sneller en goedkoper dan het spuiten van een auto. Bij spuiten is de lak ook niet meer te verwijderen, terwijl dit bij carwrapping wel kan. Wat voor veel bedrijven en particulieren ook mee zal spelen is dat de auto een hogere restwaarde houdt. Dit komt doordat de carwrap de onderliggende laklaag beschermt tegen invloeden van buitenaf. Wanneer de carwrap wordt verwijderd komt er een hele gave laklaag tevoorschijn, zoals deze was bij aanschaf.

 

Wrap Masters

Wil jij ook graag een auto laten personaliseren zodat het meer opvalt. Of dit nu voor particulier gebruik of voor een bedrijf is, de opties zijn eindeloos. Wrap Masters zijn specialist in het beplakken van allerlei verschillende auto’s, bussen, vrachtwagens of aanhangwagens. Ook voor meerdere auto’s kan Wrap Masters een carwrapping op maat leveren. Voor meer informatie en advies over een mooi ontwerp kan je contact met hen opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *