Camper garage Oud-Beijerland

Zodra het camping seizoen geopend is, kunnen alle campers weer de weg op. Jouw camper komt weer uit de stalling en er staan weer wat tochtjes gepland. Toch zal de eerste rit naar een garage zijn, om de camper een goede onderhoudsbeurt te geven. De camper zal dan eerst eens goed nagekeken worden. Dat is wel zo fijn, want voor dat je het weet sta je anders met pech langs de weg. Je wil natuurlijk het liefst veel veilige kilometers maken. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een goede en betrouwbare camper garage Oud-Beijerland. Hier vind je een paar tips voor het kiezen van een garage voor jouw camper.

 

  1. BOVAG camper garage

Wil je er zeker van zijn, dat jouw camper met de juiste kennis en kunde wordt onderhouden door een garage Oud-Beijerland? Dan doe je er goed aan om jouw camper weg te brengen bij een erkende BOVAG garage. Zo’n gecertificeerde garage controleert de camper volgens een BOVAG checklist, waarop jij zelf ook precies kunt zien wat de uitgevoerde werkzaamheden zijn, en welke onderhoudsklussen er mogelijk zullen komen. Ook krijg je bij deze garage garantie bij schadegevallen.

 

  1. Banden controleren

Een camper maakt vaak niet heel veel kilometers. Vooral niet als je het gemiddeld over het hele jaar bekijkt. Het gevaar is eerder dat de banden uit zullen drogen. Bij verdroogde banden neemt de kans op een klapband aanzienlijk toe. Een goede garage zal daarom juist de banden goed controleren en zo nodig vervangen. Pas dan weet je zeker dat je goed op weg kunt.

Afbeeldingsresultaat voor camper garage onderhoud

AVS Camper garage Oud-Beijerland

Niet elke garage heeft verstand van caravans, maar AVS Autoservice garage Oud-Beijerland heeft deze kennis en kunde wel in pacht. Hun onderhoudsgarage is perfect ingericht om het onderhoud van campers uit te voeren. Wees wel op tijd met het maken van een afspraak, want in het voorjaar kan het erg druk zijn met alle camperbezitters. Maak dus snel een afspraak bij deze AVS Autoservice garage Oud-Beijerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *