Auto huren Zoetermeer – Ontdek alle toeristische attracties

Ben je op vakantie in Zoetermeer en wil je in de omgeving alle hot spots bekijken? In de omgeving is genoeg te zien, echter is het wel fijn om hier een auto te hebben. Auto huren Zoetermeer en omgeving doe je bij Meerzicht & van Maanen.

Auto huren Zoetermeer – Bezoek alle bezienswaardigheden

Rondom Zoetermeer zijn genoeg activiteiten om te ondernemen, voor jong en oud. In onderstaande alinea’s lichten we een paar highlights toe.

De Luchtreiziger Ballonvaarten

In Vlaardingen is het mogelijk om mee te varen in een ballonvaart. Super spannend om van bovenaf uit te kijken over de omgeving. Voor de kinderen een hele ervaring, mits deze geen hoogtevrees hebben.

Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna staat garant voor een gezellige dag, voor de kleinste tot opa’s en oma’s. Bekijk alle verschillende soorten vogels, de kinderen kunnen heerlijk klimmen in speeltoestellen en ontdek alle geheimen over de exotische dieren. Na afloop van de dag kan je in het Van der Valk Hotel terecht voor een kopje koffie, heerlijke lunch of diner.

Louwman Automobielmuseum

Op steenworp afstand van het strand vind je het Louwman museum. De perfecte middag voor alle autoliefhebbers. Bekijk alle klassieke voertuigen en loop daarna een heerlijk rondje over het strand.

Euromast

De Euromast in Rotterdam is met zijn 185 meter de hoogste toren van Nederland. De Euromast is open voor publiek om hem te beklimmen, te lunchen, vergaderen of zelfs overnachten.

Soorten auto huren Zoetermeer

Er zijn verschillende klassen voertuigen beschikbaar bij Meerzicht & van Maanen. Een personenauto is ideaal om bovenstaande toeristische attracties te bezoeken. Van Toyota Aygo tot Ford Mustang, Meerzicht & van Maanen is aangesloten bij autoverhuurder Hertz.

Ook is het mogelijk om een bedrijfsauto te huren in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit bestelbusjes en kleine vrachtwagens. Een Peugeot Partner is het meest voordelig wanneer je in de stad moet zijn om spullen te vervoeren, terwijl een Renault Master of Midlum je helpt verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *