APK Den Haag met hoge service en topkwaliteit

Ben jij een trotse autobezitter? Dan is het belangrijk om ook goed voor je racemonster te zorgen. Allen met goed onderhoud zal je langer van jouw auto kunnen genieten. Hoe je het ook wend of keert, na een aantal maanden is het hoog tijd dat een garage eens grondig onder de motorkap kijkt. Of je nu dagelijks veel kilometers rijdt, of als de auto stilstaat. Je komt er niet onderuit, maar de auto zal slijtage vertonen. Hiervoor is de wettelijke verplichte keuring in het leven geroepen om de verkeersveiligheid in Europa hoog te houden. Dit is een APK. Woon je in de Randstad? Dan is een APK Den Haag een goed idee!

 

APK Den Haag

De APK is de Algemene Periodieke Keuring. Deze keuring moet er voor zorgen dat alle auto’s die in ons land rondrijden, aan de normen van verkeersveiligheid en milieu voldoen. Als de auto gekeurd moet worden, dan ga je naar een erkend APK garage. Deze moet door de RDW zijn erkend. De stappen die je moet doorlopen voor een APK Den Haag zijn als volgt:

 

Autoservice Nieuwenhuijsen: RDW erkend garage

Je maakt een afspraak bij een erkend RDW keuringsbedrijf. Zo’n garage herken je aan een sticker met daarop ‘RDW erkend’ en ‘APK lichte voortuigen’. Dit is voldoende als je met je personenauto voor een keuring komt. Voor vrachtwagens gaat het over zware voertuigen. Een garagemonteur met verstand van APK, ook wel de APK-keurmeester, voort de keuring uit. Na de keuring krijg je hier een rekening voor. Kosten zijn per RDW garage verschillend. Achteraf krijg je na de keuring een keuringsrapport. Ook al is de auto afgekeurd, dan staat dit ook in het APK-keuringsrapport.

 

Servicegerichte APK Den Haag

Voor een volledige en betrouwbare APK Den Haag kom je naar Autoservice Nieuwenhuijsen. Een familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Hier worden reparaties of vervangingen altijd voortijdig met jou overlegd. Op die manier sta je nooit voor een nare verrassing als de rekening op de mat valt.

 

Maak snel een afspraak voor jouw APK! Den Haag en omstreken heeft met Autoservice Nieuwenhuijsen een hoogwaardige garage in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *