3 magazijnstellingen uitgelicht

Er zijn vele verschillende soorten magazijnstellingen op de markt verkrijgbaar. Het is sterk afhankelijk van het soort producten wat jij opslaat in jouw magazijn, welk systeem bij jou past. Daarnaast zien we de laatste jaren ook een enorme opmars van de dynamische magazijnsystemen. De drie magazijnstellingen die hier worden uitgelicht, zijn statische systemen. Ze variëren sterk en zijn ook zeer afhankelijk van het soort product wat je wilt opslaan. Dit zijn de legbordstelling, palletstelling en draagarmstelling.

 

Legbordstelling

Deze magazijnstellingen zijn er in vele verschillende varianten en maten. Het zijn lange stellingsrijen waarin meerdere planken gemonteerd kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar in krachtige en verzinkte metalen uitvoeringen. Deze zijn goed geschikt voor de opslag van zware of juist lichte goederen. Ze zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Dat maakt dat je deze stellingen ook kunt verplaatsen en kunt uitbouwen. Het heeft een lange levensduur vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit.

 

Palletstelling

Een palletstelling is uitermate geschikt voor de opslag van grotere verpakkingen. Het voordeel hiervan, is dat volledige euro pallets tussen de pilaren geschoven kunnen worden. Dit maakt dat er veel ruimte goed benut wordt. Ook stapelen is een optie. De vork heftruck past precies tussen de pilaren door, waardoor het optimaal werkgemak biedt.

 

Draagarmstelling

Een draagarmstelling is als magazijnstelling uitermate geschikt voor langwerpige bouwmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan lange buizen, planken en goten. De breedte van de draagarmstelling kan aangepast worden. Veelal wordt er gewerkt met een driehoeksverhouding, waarbij bovenin de smalle producten worden opgeslagen. Op de onderste rij worden de breedste producten weggelegd. Dit maakt de magazijnstelling een stuk stabieler.

 

FGN Magazijnsystemen

Ben jij op zoek naar magazijnstellingen voor in jouw magazijn? Dit is slechts een greep uit het brede aanbod wat FGN Magazijnsystemen jou kan bieden. Naast statische, kunnen zij ook dynamische systemen plaatsen. Als je meer informatie wilt, kan je vrijblijvend contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *