Artikelen

Google reviews ruilen voor lokale SEO boost

Google Reviews

Google ReviewsGoogle reviews zijn een goede referentie als je wilt weten of, een dan wel niet lokaal bedrijf, een betrouwbare onderneming is. Het hebben van positieve Google reviews (beoordelingen/recensies/sterren) is dan ook een succesfactor voor het etaleren van jou bedrijf-/website. Wanneer je op internet opzoek gaat naar een bedrijf zal je ongetwijfeld kijken naar de beoordelingen voordat je in zee gaat met het bedrijf. Wel zo verstandig!

Reviews: Een lokale Google ranking factor

Wat veel bedrijven en ondernemers niet weten is dat Google Reviews een grote invloed hebben op de lokale vindbaarheid in Google. Het is logisch dat een bedrijf met veel reviews een populaire onderneming is (of juist niet). Google gebruikt deze beoordelingen zelf dan ook als referentie bij het voorschotelen van zoekresultaten. Wanneer je zoekt op Google naar lokale bedrijven zoals bijvoorbeeld kappers, fietsenmakers of schildersbedrijven zul je waarnemen dat lokale bedrijven met veel Google Reviews de eerste resultaten in Google domineren. Wanneer je een onderneming hebt die actief is op lokaal niveau is het dus van belang dat je zorgt dat je Google Reviews bij elkaar sprokkelt. Voor een startende onderneming is het ruilen van Google Reviews een uitkomst..

Google Reviews ruilen

Like2Trade helpt je graag met het verzamelen van Google Reviews! Zodoende zijn wij een Facebookgroep gestart voor het ruilen van Google Reviews. In deze Facebookgroep kun je jouw bedrijf delen en andere leden vragen om een 5 sterren review te schrijven op Google. In ruil  kun je vervolgens zelf ook een Review schrijven op de Google pagina’s van andere leden. Met Google Reviews ruilen kun je in een vrij kort tijdsbestek zorgen dat jou onderneming een betere Google ranking krijgt in de zoekresultaten! Ook voor het opkrikken van je gemiddelde review rating natuurlijk een uitkomst. Een algehele positieve Google beoordeling is vandaag de dag een grote succesfactor voor ondernemingen. Want vrijwel iedere (potentiële) klant zoekt tegenwoordig eerst op Google voordat ze kun portemonnee trekken.. Begin dus vandaag nog met Reviews ruilen 😉

Geen reviews spammen

Erg handig dus, onze Google Review Ruilen Facebookgroep. Er zitten echter wel een kleine maar aan.. Wanneer je Google Reviews gaat ruilen zorg er dan voor dat je er slechts enkele per dag ontvangt. Wanneer je meer dan een handje vol reviews per dag ontvangt zal Google dit zien als spam.. Wanneer je een Facebook post in onze groep hebt gedaan, zorg dan dat je tijdig je review verzoek weer verwijderd en herhaal dit dagelijks (posten/verwijderen)..

Niet vals spelen

Wanneer je Google Reviews gaat ruilen is het ook belangrijk om te weten dat te veel Google Reviews vanaf het zelfde IP geen waarde hebben en het heeft dus geen zin om zelf met meerdere Google Accounts aan de gang te gaan. Wanneer er in een kort termijn te veel reviews vanaf een zelfde IP adres geplaatst word zullen deze geen of zelfs negatieve invloed hebben..

Interactie met je klanten

Wat belangrijk is bij Google Reviews is dat je een reacties plaatst op de reviews.
Bedank je beoordelaars dus voor hun feedback en ga een conversatie niet uit de weg. Potentiële klanten kunnen zien dat je een transparante onderneming bent en Google ziet dat er interactie is met de klant en zo krijgen je Reviews meer  waarde!

Handige tool voor het delen van je bedrijf

Behalve onze Facebookgroep willen we nog een handige tool met je delen.
Pleper heeft een handige link generator waar mee je een link kunt maken  naar je bedrijfpagina. Het handige van deze link is dat wanneer je er op klikt je meteen een 5 sterren beoordeling voor je krijgt. Deze link maakt het voor beoordelaars erg makkelijk om een review te geven. Zo zul je ook van de “computer leken” onder ons eerder een review ontvangen!

Succes met scoren van Google Reviews en het domineren van lokale zoekopdrachten!

Vond je dit artikel nuttig? Delen word gewaardeerd <3

Vriendelijke groet,

Like2Trade

Gratis artikelen op Like2Trade #SEO #linkbuilding

Contactpagina Like2Trade
Neem contact op met Like2Trade.com

 

Vanaf nu is het mogelijk om artikelen en persberichten te plaatsen op Like2Trade welke automatisch worden gedeeld op vele sociale media netwerken. (>20 accounts!)
Naast het bereiken van een groot publiek ook erg gunstig voor uw eventuele websitepositie in Google, u mag namelijk gratis en zonder verplichtingen linkjes plaatsen in uw artikel. Heeft u geen website? U mag bijvoorbeeld ook promotie en affiliate links plaatsen. (Lees wel even de spelregels op onze website voordat u een artikel publiceert)

Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een tegoed van €150,- van WorldWideServices.eu

Uit eten Zuid Holland – Hét Belgisch Biercafé van Delft

Wilt u binnenkort voor de verandering eens heerlijk uit eten Zuid Holland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Leest u dan dit artikel verder! Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden hiertoe en waar u heerlijk kunt dineren en lunchen.

Er is namelijk veel mogelijk en Zuid Holland zelf alleen al kent veel leuke adressen. Wellicht dat het voor u ook leuk is gelijk een bezoek te brengen in één van de steden uit Zuid Holland. Delft is hierin dan een echte aanrader. Delft is namelijk een stad met veel Hollandse cultuur, geschiedenis en architectuur.

Vooraf aan uit eten Zuid Holland

Voor u gaat dineren is het altijd leuk er een mooie dag van te maken. De stad Delft is hier een uitstekende stad voor. Hier vindt u veel culturele en bezoek waardige hoogtepunten van Nederland. Waarna u heerlijk uit eten Zuid Holland kunt bij het Belgisch Biercafé Belvédère. Delft staat dan ook bekend om veel Nederlandse cultuur.

Denkt u dan aan de diverse musea waaronder ook het Prinsenhof. Welke dan ook bekend staat om de moord op de vader des vaderlands Willem van Oranje. Dit is dan ook een zeer indrukwekkend locatie om te bezoeken. Daarnaast kent Delft veel oer-Hollandse architectuur als u door de stad wandelt. Ook staat Delft bekent om het Delfts blauw. Dit kent iedereen wel, de porseleinen schaaltjes, borden en kopjes.

Belgisch Biercafé Belvédère

Het biercafé gelegen aan de beestenmarkt, welke tevens wederom ook veel historie kent, staat bekend om een uitstekende keuken. Met een uitgebreide menu kaart met veel mogelijkheden is er voor een ieder wat voortreffelijks.

Hier vindt u voortreffelijke gerechten en vele bieren uit Nederland en buurland België. Dat sluit dan uiteraard perfect aan op een Hollands dagje uit. Met een gezellige en sfeervolle uitstraling en uitstekende bediening kunt u hier heerlijk uit eten Zuid Holland.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Delft en het Belgisch Biercafé Belvédère biedt voor uit eten Zuid Holland? Dan raad ik u graag aan eens een bezoekje te brengen aan hun website!

Dakbeplating

U bent voor uw bedrijf een nieuwe schuur, loods of iets anders aan het bouwen. De dakbeplating vergt een ander techniek dan bij een huis. De specialisten van AGB bouw kunnen u helpen met het plaatsen van deze dakbeplating. Zij zijn ervaren en weten alles af van elke techniek om u te helpen om zo snel mogelijk het project op te leveren.

Design

Naast dat u een functioneel dak heeft wilt u ook een dak wat er goed uit ziet. Ook hiervoor bent u bij AGB bouw op het juiste adres. U kunt zelf kiezen welke kleur, model of type dak u wilt. AGB beschikt over alle soorten en kleuren.

Veiligheid

Het aanleggen van een dak is een zeer belangrijk proces, en daarom gaan wij zorgvuldig om met de aanpak. Zo kijken we eerst met u wat het beste type dak u nodig heeft. Zij kijken naar veiligheid, design en functie. Veiligheid is het belangrijkste aspect van AGB bouw. Van het ontwerp tot het plaatsen ervan wordt er rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gevaren van het dak.

Wandbeplating

AGB bouw werkt ook met wandbeplating. Ook hier geldt dat zij voor alle mogelijke soorten wanden zijn voorzien. Wilt een duurzame, goed geïsoleerde wand of wilt u een mooie strakke binnenwand? Bij AGB bouw bent u op de juiste plek. Zij kijken ook hier met u mee wat het beste is voor uw project  om op deze manier tot een geschikte wand te komen. Van het eerste contactmoment tot na de oplevering houden zij u op de hoogte met de ontwikkelingen en houden zij rekening met uw wensen.

Vragen

Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij AGB bouw. Zij willen ervoor zorgen dat er een prettige samenwerking volgt en dat u een tevreden klant zult zijn over wand- en dakbeplating

Een speeltuin aanleggen

Buitenspelen is iets wat heel belangrijk is voor kinderen. Maar daarvoor moeten wel de juiste gebieden zijn. Er moeten speelgebieden zijn voor de kinderen om op een veilige manier te kunnen spelen. Een speeltuin aanleggen is in een druk gebied is dus de beste optie. Maar hoe pak je dat aan en door wie moet zoiets gedaan worden? Bij Areamasters bent u op de juiste plek.

Veiligheid

Een veilige speelomgeving is wat zij heel belangrijk vinden, en dus zorgen zij ervoor dat ze een speeltuin aanleggen met veilige en leuke speeltoestellen. Niemand wil dat zijn of haar kind met botbreuken of schaafwonden thuiskomt na een middag spelen. En dus kijkt Areamaster heel goed naar de mogelijkheden binnen een bepaald gebied

Advies

Een speeltuin aanleggen is een belangrijk proces. Er moet gekeken worden naar de soorten toestellen, er moet gekeken worden naar de ondergrond en er moet gekeken worden naar de veiligheid. Dit hoeft u niet zelf te doen. De mensen van Areamasters zijn zeer bekend met het aanleggen van een speeltuin in welk gebied dan ook. Zij willen dus graag met u meedenken over het aanleggen van de speeltuin.

Realisatie

Als het idee er staat, dan kan er worden begonnen met de realisatie. Maar ook dat gebeurt in een proces. De inrichting is belangrijk voor de kinderen. We willen graag dat de kinderen er blijven komen om plezier te hebben in de speeltuin. En er moet steeds worden gekeken naar de veiligheid van de speeltuin

Meer dan advies

Bij al deze aspecten helpt Areamasters u. Zij geven advies over alles wat komt kijken bij een inrichting en aanleg van een speeltuin. Areamasters geeft u niet alleen advies over het aanleggen van een speeltuin maar doet ook aan renovatie, services en het managementbeheer. Op deze manier is een speeltuin aanleggen een aanwinst voor de hele buurt en kunnen de kinderen veilig en enthousiast buiten spelen.

Vragen

Mocht u toch nog vragen hebben over het aanleggen van een speeltuin en hoe Areamasters u daarbij kan helpen? Bekijk dan snel de website of neem contact op.