Artikelen

Gratis artikelen op Like2Trade #SEO #linkbuilding

Contactpagina Like2Trade
Neem contact op met Like2Trade.com

 

Vanaf nu is het mogelijk om artikelen en persberichten te plaatsen op Like2Trade welke automatisch worden gedeeld op vele sociale media netwerken. (>20 accounts!)
Naast het bereiken van een groot publiek ook erg gunstig voor uw eventuele websitepositie in Google, u mag namelijk gratis en zonder verplichtingen linkjes plaatsen in uw artikel. Heeft u geen website? U mag bijvoorbeeld ook promotie en affiliate links plaatsen. (Lees wel even de spelregels op onze website voordat u een artikel publiceert)

Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een tegoed van €150,- van WorldWideServices.eu

Konijnen houden, wat heb je daar allemaal voor nodig?

Zijn jullie van plan konijnen aan te schaffen? Dan zijn er niet alleen konijnen nodig, maar moet er ook gedacht worden aan een konijnenhok en het voer voor de konijnen. Konijnen zijn lieve en makkelijke dieren. Het konijnenhok hoeft dan ook maar één keer in de week schoongemaakt te worden. Wel is het belangrijk dat het konijn altijd droog stro in het hok heeft liggen. Van nat stro wordt het konijn ziek en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Sommige stukken van het hok kunnen dus wel wat vaker schoonmaak gebruiken. Je wilt natuurlijk het beste voor je konijn en daarom schaf je een goed hok aan. Wat is nu een goed konijnenhok en waar moet ik allemaal op letten?

Het assortiment konijnenhokken

De konijnenhokken van Dierenhandel Hoogendoorn zijn met de hand door een timmerman gemaakt. Dat maakt dat het echte kwaliteitshokken zijn. Heb je graag een gemonteerd hok of liever een bouwpakket? Er is van alles in het assortiment te vinden. Je kunt er zelfs voor kiezen om een konijnenhok op maat te laten maken. Op de website zijn hiervan een aantal voorbeelden te vinden.

De bouwpakketten zijn wat goedkoper, maar ook zeker goede hokken. Er zijn verschillen in prijs wat maakt dat er voor ieder wat wils te vinden is. De konijnenhokken zijn allemaal afgewerkt met een aflopend dak voor de afvoer van het water. Daarnaast hebben de meeste hokken een bodem van betonplex waardoor het hout niet kan rotten.

Het is belangrijk dat een konijn minimaal één vierkante meter ruimte heeft. Hier is een konijnenhok op gemaakt dus dat komt zeker goed.

Dierenhandel Hoogendoorn  

Wil je de konijnen komen uitzoeken bij een dierenhandel met veel keus. Dan ben je bij Dierenhandel Hoogendoorn zeker goed. Zij zijn namelijk de grootste dierenhandel van Nederland. Ook andere dieren zijn te bekijken en te kopen bij Dierenhandel Hoogendoorn. Vraag gerust om advies door contact op te nemen, kijk op de website of kom gezellig langs.

Sneeuwman van plastic bekers

De winter komt er al weer aan en dus is het tijd om alle winterversiering weer uit de kast te halen. Ook met de kerst is het natuurlijk super leuk om alle lampjes en gezelligheid weer in huis te brengen. Echter hoef je niet alles te kopen om jouw huis op te fleuren, maar kan je ook zelf dingen maken. Zo kan je zelf super eenvoudig een sneeuwpop maken! Zelfs met kinderen is het super leuk om deze sneeuwpop van plastic bekers te maken. Hoe je dit precies doet, lees je hier!

 

Benodigdheden

Voor een sneeuwman van plastic bekers, heb je niet zo heel veel spullen nodig. Je moet een grote stapel plastic bekertjes hebben, wat oranje papier voor de snavel en papier voor de ogen, mond en hoed. Tevens kan je ook de knopen van papier maken. Met een nietmachine zet je alle plastic bekers vast.

 

Werkwijze

In het begin start je door twee plastic bekers tegen elkaar aan te houden en deze vast te nieten. Telkens pak je een nieuw bekertje en die niet je weer vast. Dit blijf je doen totdat je een mooie ronde cirkel hebt gemaakt. Hierop bouw je een volgende laag met plastic bekers wat je blijft doen totdat je een mooie halve bol hebt bereikt. Hetzelfde doe je door een tweede iets kleinere halve bol te maken. Dit bevestig je aan elkaar, want dit wordt het hoofd van de pop. Dan maak je een leuke neus, knopen, een hoed, sjaal en ogen. Dit alles zet je in elkaar en de sneeuwpop van plastic bekers is klaar!

Afbeeldingsresultaat voor sneeuwpop plastic bekers

Dailystyle

Lijkt het jou ook leuk om zo’n toffe sneeuwpop van plastic bekers te maken? Dan ga je aan de slag! De bekers zijn te verkrijgen bij Dailystyle voor een leuk prijsje. Zo kan je voor weinig een geweldige sneeuwpop in elkaar zetten!

Zelf glasvezelkabel kopen en aanleggen

Jarenlang heeft de Nederlandse overheid de ambitie uitgesproken om zo veel mogelijk burgers te voorzien van een glasvezelverbinding. Dit is tot op heden al jaren de snels mogelijke vorm van internet, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Er valt te verwachten dat een glasvezelkabel niet geëvenaard zal worden door andere vormen van bekabeling. Allereerst moeten in wijken en bedrijfsregio’s glasvezelkabels worden ingelegd in de openbare ruimten. Van daaruit worden de verbindingen naar de voordeur gelegd, vanwaar de consument zelf zijn netwerk kan voorzien. Toch lijkt de aanleg van glasvezel nu te stagneren. Zelf een glasvezelkabel kopen, lijkt nu nog de enige mogelijkheid om daadwerkelijk in de buurt te komen van snel internet.

 

Eigen initiatief

Er komen al steeds meer georganiseerde groepen bijeen om een eigen glasvezelnetwerk aan te leggen in de buurt of regio. Met name op plekken waar het internet zo enorm slecht is, verzamelen burgers zich om een stem te geven tegen de grootmachten op het gebied van internetvoorzieningen. Dit zijn KPN en Ziggo, die in Nederland een duo monopolie vormen maar nog amper glasvezelverbindingen hebben aangelegd. Als er op dit tempo wordt doorgegaan met de aanleg van glasvezel, zal iedereen over vijftig jaar pas glasvezel hebben. Zelf een glasvezelkabel kopen en deze aanleggen in de straat, lijkt dan een mogelijkheid. Toch moeten de aanbieders hier wel in meegaan, anders heeft het geen zin om je eigen kabel aan te leggen.

 

Glasvezelkabel kopen bij InfraTEL

Wil jij zelf jouw glasvezelverbinding in de wijk aan gaan leggen. Dan heb je een glasvezelkabel nodig. Een glasvezelkabel kopen doe je bij InfraTEL. Zij hebben alles in huis op het gebied van telecommunicatie en technologie. Met passend advies en een totaalpakket aan glaszevelkabels, kan jij hier zeker mee uit de voeten. Wie snel internet wil, gaat dus een glasvezelkabel kopen bij de enige echte InfraTEL.