Artikelen

Gratis artikelen op Like2Trade #SEO #linkbuilding

Contactpagina Like2Trade
Neem contact op met Like2Trade.com

 

Vanaf nu is het mogelijk om artikelen en persberichten te plaatsen op Like2Trade welke automatisch worden gedeeld op vele sociale media netwerken. (>20 accounts!)
Naast het bereiken van een groot publiek ook erg gunstig voor uw eventuele websitepositie in Google, u mag namelijk gratis en zonder verplichtingen linkjes plaatsen in uw artikel. Heeft u geen website? U mag bijvoorbeeld ook promotie en affiliate links plaatsen. (Lees wel even de spelregels op onze website voordat u een artikel publiceert)

Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een tegoed van €150,- van WorldWideServices.eu

Camper garage Oud-Beijerland

Zodra het camping seizoen geopend is, kunnen alle campers weer de weg op. Jouw camper komt weer uit de stalling en er staan weer wat tochtjes gepland. Toch zal de eerste rit naar een garage zijn, om de camper een goede onderhoudsbeurt te geven. De camper zal dan eerst eens goed nagekeken worden. Dat is wel zo fijn, want voor dat je het weet sta je anders met pech langs de weg. Je wil natuurlijk het liefst veel veilige kilometers maken. Daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een goede en betrouwbare camper garage Oud-Beijerland. Hier vind je een paar tips voor het kiezen van een garage voor jouw camper.

 

  1. BOVAG camper garage

Wil je er zeker van zijn, dat jouw camper met de juiste kennis en kunde wordt onderhouden door een garage Oud-Beijerland? Dan doe je er goed aan om jouw camper weg te brengen bij een erkende BOVAG garage. Zo’n gecertificeerde garage controleert de camper volgens een BOVAG checklist, waarop jij zelf ook precies kunt zien wat de uitgevoerde werkzaamheden zijn, en welke onderhoudsklussen er mogelijk zullen komen. Ook krijg je bij deze garage garantie bij schadegevallen.

 

  1. Banden controleren

Een camper maakt vaak niet heel veel kilometers. Vooral niet als je het gemiddeld over het hele jaar bekijkt. Het gevaar is eerder dat de banden uit zullen drogen. Bij verdroogde banden neemt de kans op een klapband aanzienlijk toe. Een goede garage zal daarom juist de banden goed controleren en zo nodig vervangen. Pas dan weet je zeker dat je goed op weg kunt.

Afbeeldingsresultaat voor camper garage onderhoud

AVS Camper garage Oud-Beijerland

Niet elke garage heeft verstand van caravans, maar AVS Autoservice garage Oud-Beijerland heeft deze kennis en kunde wel in pacht. Hun onderhoudsgarage is perfect ingericht om het onderhoud van campers uit te voeren. Wees wel op tijd met het maken van een afspraak, want in het voorjaar kan het erg druk zijn met alle camperbezitters. Maak dus snel een afspraak bij deze AVS Autoservice garage Oud-Beijerland.

Autoschade bij schade vrije jaren

Zo veel mogelijk opgebouwde schade vrije jaren, dat kan maandelijks veel schelen in de autoverzekering. Als je al jaren achter elkaar nog nooit schade hebt gereden, dan is het natuurlijk extra zuur als je ineens wel autoschade hebt. Een schade die je zelf hebt veroorzaakt, zal je alleen vergoed krijgen als je allrisk bent verzekerd. De schade die je een ander toebrengt, in bijvoorbeeld een aanrijding, zal je enkel vergoed krijgen door een WA aansprakelijkheid. Je blijft dan nog wel met je eigen schade zitten als je niet meer allrisk bent verzekerd. Dan is het aan jou de keuze om de schade te laten repareren en vergoeden door de verzekering. Een andere mogelijkheid kan nog zijn, dat je het zelf betaald als de schade meevalt. Dan zal je maandelijkse premie niet omhoog gaan. Zijn de kosten wel beduidend hoog, dat je de lasten zelf niet kan dragen. Dan zal je er toch aan moeten geloven om de schade vrije jaren op te geven.

 

Ruitschade

Bijna elke autorijder zal ook te maken krijgen met ruitschade. Wat steenslag en er zitten direct putten in de voorruit. Een sterretje is gelukkig eenvoudig te repareren, zolang je dit op tijd laat doen. Wie het uitstelt, kan er een enorme barst van krijgen. Veel mensen laten het sterretje liever zitten, omdat ze bang zijn dat hun schade vrije jaren hiermee worden ingetrokken. De vraag is of dit terecht is? Helaas hebben ruitschades inderdaad ook gevolgen voor de schade vrije jaren. Deze vorm van autoschade is echter wel een ander soort schade, dan blikschade. Steeds meer verzekeraars zien ook in dat deze schade los gezien moet worden, van het roekeloos rijgedrag waardoor de meeste autoschade wordt veroorzaakt. Het claimen van de ruitschade begint daardoor los te komen te staan van de opgebouwde schadevrije jaren.

 

Autoschade herstel

Heb je een sterretje in de ruit? Of autoschade op een andere wijze opgelopen? Dan kan De Vos Autoschadeherstel een uitkomst bieden. De rekening gaat naar de verzekeraar, zodat jij weer veilig de weg op kunt.

McCulloch onderdelen kopen: opvangzakken voor bladblazers

De herfst staat weer voor de deur. De een vind het een geweldige tijd om lekker met een theetje op de bank te zitten, terwijl het buiten waait. Voor de mensen met groene vingers, is dit juist de tijd dat je veel groen- en bladresten aan het opruimen bent. De bomen verliezen hun blad en door de harde wind, vallen deze als bosjes naar beneden. Om jouw tuin toch nog netjes te laten, zal je meerdere malen per week even een rondje moeten lopen met de bladblazer. Echter is met een bladblazer nog niet alle rommel opgeruimd. Je maakt enkel een pad vrij, maar zodra jij je hebt omgedraaid, heeft de hoop bladeren zich al weer verspreidt. Heb jij een McCulloch bladblazer met zuigfunctie? Dan is het verstandig om eens te kijken naar McCulloch onderdelen kopen tussen de opvangzakken. Dit scheelt jou een hoop opruimwerkzaamheden.

 

Opvangzakken McCulloch onderdelen kopen

Een bladblazer kan handig zijn, want je blaast al het bladafval in een hoek. Alleen ben je vervolgens weer bezig met het opruimen en weg gooien. Dit kan ook eenvoudiger met opvangzakken van McCulloch. Als jij al een McCulloch bladblazer hebt, zullen hier waarschijnlijk nog wel meer functies op zitten. Dit is namelijk de zuigfunctie voor grasresten, bladeren en afval. Daarnaast zit er ook een vermaler op die het opgezogen afval direct verkleint. Een opvangzak is los te monteren op de bladblazer en bladzuiger. Zo is het eenvoudig op te bergen en ook zonder opvangzak te gebruiken. Opvangzakken worden als losse McCulloch onderdelen aangeboden, zodat je naar eigen wens de bladblazer met functies uit kunt breiden.

 

Kees van der Spek tuinmachines

McCulloch onderdelen kopen zijn verkrijgbaar in de winkel en webshop van Kees van der Spek tuinmachines. Hier kan je dus ook opvangzakken kopen. Zo ben je helemaal klaar voor de herfst om alle bladafval weer netjes op te ruimen.