Zelf glasvezelkabel kopen en aanleggen

Jarenlang heeft de Nederlandse overheid de ambitie uitgesproken om zo veel mogelijk burgers te voorzien van een glasvezelverbinding. Dit is tot op heden al jaren de snels mogelijke vorm van internet, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Er valt te verwachten dat een glasvezelkabel niet geëvenaard zal worden door andere vormen van bekabeling. Allereerst moeten in wijken en bedrijfsregio’s glasvezelkabels worden ingelegd in de openbare ruimten. Van daaruit worden de verbindingen naar de voordeur gelegd, vanwaar de consument zelf zijn netwerk kan voorzien. Toch lijkt de aanleg van glasvezel nu te stagneren. Zelf een glasvezelkabel kopen, lijkt nu nog de enige mogelijkheid om daadwerkelijk in de buurt te komen van snel internet.

 

Eigen initiatief

Er komen al steeds meer georganiseerde groepen bijeen om een eigen glasvezelnetwerk aan te leggen in de buurt of regio. Met name op plekken waar het internet zo enorm slecht is, verzamelen burgers zich om een stem te geven tegen de grootmachten op het gebied van internetvoorzieningen. Dit zijn KPN en Ziggo, die in Nederland een duo monopolie vormen maar nog amper glasvezelverbindingen hebben aangelegd. Als er op dit tempo wordt doorgegaan met de aanleg van glasvezel, zal iedereen over vijftig jaar pas glasvezel hebben. Zelf een glasvezelkabel kopen en deze aanleggen in de straat, lijkt dan een mogelijkheid. Toch moeten de aanbieders hier wel in meegaan, anders heeft het geen zin om je eigen kabel aan te leggen.

 

Glasvezelkabel kopen bij InfraTEL

Wil jij zelf jouw glasvezelverbinding in de wijk aan gaan leggen. Dan heb je een glasvezelkabel nodig. Een glasvezelkabel kopen doe je bij InfraTEL. Zij hebben alles in huis op het gebied van telecommunicatie en technologie. Met passend advies en een totaalpakket aan glaszevelkabels, kan jij hier zeker mee uit de voeten. Wie snel internet wil, gaat dus een glasvezelkabel kopen bij de enige echte InfraTEL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *