Zaal huren Delft

Feestlocatie gezocht!

Nog op zoek naar een gave feestlocatie voor een leuk feest of een bedrijfsuitje? Of misschien heb je een vergaderzaal nodig! Bij ons tennispark is alles mogelijk. Wij hebben verschillende zalen en ook een kantine beschikbaar om te huren. Je kan bijvoorbeeld ook meerdere zalen huren of de kantine en een aantal zalen, alle combinaties zijn mogelijk! Wij denken graag mee met de klant en bieden aan waar de klant het meest gelukkig van wordt. Wij staan daarom ook erom bekend dat we erg flexibel zijn en veel met de klant meedenken. We horen graag van je wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze diensten.

Zaal huren Delft

Bij ons tennispark kan je dus naast tennissen ook een feest of een ander soort evenement geven. We hebben meerdere tennisbanen die ook gehuurd kunnen worden dus het is ook een leuk idee om een feest en sportieve activiteiten te combineren. Er kan bijvoorbeeld eerst getennist worden op een tennisbaan en daarna een feest of een borrel georganiseerd worden. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn al teamuitje met het werk. De borrel kan bijvoorbeeld ook in onze net vernieuwde kantine! Wat er maar gewenst is en wij zoeken het voor je uit, dus kom snel een zaal huren Delft!

Flexibel en transparant

Wij zijn in de omgeving erg bekend en populair, omdat we flexibel en transparant zijn naar onze klanten toe. We hebben enorm veel mogelijkheden en willen ook dat alles mogelijk is naar de wensen van de klant. Wij bieden goede service aan onze klanten en zijn erg flexibel daarnaast. Onze locatie is voor veel doeleinden beschikbaar! Verder is Delft erg goed bereikbaar wat het ook erg flexibel maakt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden? Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie! Het is ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Dus laat het snel weten wanneer je geïnteresseerd bent in zaal huren Delft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *