Win ruimte met entresolvloer

Tijdens de crisis hebben maar weinig bedrijven in op en overslag durven investeren in hun opslaghallen en materialen. Met een kleinere voorraad was het ook niet nodig om een groter magazijn te hebben. Echter is de crisis voorbij, durven consumenten weer nieuwe spullen te kopen. Maar naast dat het consumenten vertrouwen is gegroeid, gaan ook grote bedrijven en de overheid weer investeren. Dat alles maakt dat de oude en kleinere magazijnen hoog nodig een update verdienen. Want jouw magazijn zal hierdoor al snel te klein gaan worden. Geen zorgen want een zeer economische entresolvloer kan uitkomst bieden! Je kan namelijk eenvoudig jouw opslagcapaciteit verdubbelen, door een verdiepingsvloer in te laten bouwen. Alle ideeën van verbouwen of verhuizen, hoeven dus niet meer.

 

Entresolvloer

Bovenop de bestaande vloer wordt een nieuwe vloer gemonteerd. Er worden verticale pijlers geplaatst, waarop de vloer komt rusten. Al met al is een entresolvloer dus de ideale methode om het vloeroppervlak in het magazijn te verdubbelen. Dit alles zonder een kostbare, grote verbouwing waardoor je maanden lang in de zooi zit. Binnen enkele weken is de entresolvloer geplaatst en kan je het in gebruik nemen. Dit is een uitkomst voor elk bedrijf dat uit zijn pand dreigt te groeien of tijdelijk wat meer inpandige magazijnoppervlakte behoeft. De entresolvloer is verkrijgbaar in vele verschillende versies en kan op die manier ingedeeld worden zoals de wens is.

 

FGN Magazijnsystemen

Bij FGN Magazijnsystemen weten ze alles over het maken en plaatsen van entresolvloeren. Hier weten zij als geen ander dat ruimtegebrek funest is voor een ondernemer. Daarom staan zij voor jou klaar om jouw magazijn te vergroten. Met precies ook en vakkundig werk kunnen zij hier goed in slagen. Voor al het advies over magazijnstellingen, het leveren en plaatsen van toepassingen en tips over de magazijninrichting, is aan FGN Magazijnsystemen goed aanbesteed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *