We gaan efficient werken in 2016!

Efficient werken in 2016

efficient werken

Het is al weer bijna 2016. De kerstdagen staan weer voor de deur en ook de goede voornemens op 1 Januari komen weer van stal.
Een van de goede voornemens zal zijn beter en efficient werken en daardoor meer tijd voor prive maken.

Dit kan redelijk eenvoudig mede gerealiseerd worden door meer thuis te werken. De economie is in 2015 verder aangetrokken wat heeft geresulteerd en in een fors toegenomen file druk. Waar de afgelopen paar jaar de files stabiliseerden of zelfs een beetje afnamen constateren we nu weer een forse toename in files. We zullen iets moeten gaan doen om te zorgen dat de files niet uit de hand lopen en de kosten alleen maar gaan toenemen in de vele verloren uren die we in de files doorbrengen!

Dus we gaan meer thuis werken!

efficient werken thuis

Thuiswerken zal weer hoger op de agenda komen te staan bij diverse bedrijven en medewerkers.
Niet alleen forenzen verkeer lijdt tot files maar ook (vaak onnodige) reizen om te vergaderen zijn debet aan de groeiende filedruk. De oplossing is al jaren voor handen! Ga telefonisch vergaderen of Video vergaderen!

Dit levert in veel gevallen uren voordeel per week op, zeker voor de echte ‘vergader tijgers’ onder ons! Naast dat het U vele uren per week scheelt, bent u ook milieu bewust bezig. Zeker nu de discussie over het terug brengen van de CO2 uitstoot weer speelt en blijkt dat we als Nederland bij lange na niet de nagestreefde afname van de CO2 normen gaan halen!

U bent nog niet overtuigd van Video vergaderen of Telefonisch vergaderen? Probeer het eens gratis uit!

2Conference is een Nederlandse aanbieder van Telefonische vergader diensten en U kunt hier zonder enige verplichtingen en contracten beginnen met Telefonisch vergaderen. In zo ongeveer heel Europa kunt u lokaal inbellen zonder verdere kosten! Toch iets om eens te proberen!

Namens 2Conference willen wij u vanaf hier prettige feestdagen wensen en een voorspoedig 2016!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *