Met verloskundigen Katwijk thuis of ziekenhuis bevalling

Jouw persoonlijke voorkeuren staan centraal tijdens de zwangerschap en bevalling. Dat is maar goed ook, want het draait tenslotte om jou en je kindje. Zo staat voor jou ook de keuze vrij om te kiezen voor een thuis of ziekenhuis bevalling. Verloskundigen Katwijk kunnen op beide locaties aanwezig zijn, zodat je altijd een vertrouwd gezicht hebt. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van de ziekenhuis of thuis bevalling?

 

Thuis vs. ziekenhuis

Veel vrouwen hebben een uitgesproken mening over de plek waar ze willen bevallen. De één zegt: ‘doe mij maar relaxt thuis in m’n eigen bed’, de ander zegt: ‘Doe mij maar veilig in het ziekenhuis met alle artsen in de buurt’. Daar hebben we dan ook meteen twee grote argumenten te pakken. Uit onderzoek is gelukkig gebleken dat de Nederlandse vrouwen tevreden zijn over de zorg tijdens en na de bevalling. Dit geldt zowel bij thuis als ziekenhuis bevallingen.

 

Thuisbevalling

In je eigen huis voel jij je waarschijnlijk meer op je gemak, wat het gemakkelijker maakt om je eigen ding te doen. De verloskundigen Katwijk hebben alle middelen bij zich, dat mocht er zich een complicatie voordoen, dat zij kan handelen. De verloskundigen in Nederland zijn hier goed voor opgeleid. Zo kan de verloskundige ook zuurstof toedienen totdat er een ziekenwagen is. Een nadeel van de thuisbevalling is dat je bij complicaties alsnog naar het ziekenhuis moet

 

Ziekenhuisbevalling

In het ziekenhuis zijn alle medisch specialisten wél aanwezig, zoals gynaecologen en de kinderarts. Je kan een ruggenprik of pijnbestrijding krijgen en hoeft je geen zorgen te maken dat je kinderen ineens aan je bed staan. Het nadeel is dat de ziekenhuisbevalling weinig privacy biedt en je allemaal verschillende vreemde gezichten aan je bed hebt. Dit is minder persoonlijk.

 

De verloskundigen Katwijk van Puur Verloskunde kunnen aanwezig zijn zowel in het ziekenhuis als thuis. Door goede contacten met ziekenhuizen in de regio kunnen verloskundigen Katwijk en omstreken tot het hele werkgebied rekenen.

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *