Uitbesteden loonadministratie een betrouwbare partner

Het is zo’n dingetje waar elke ondernemer een hekel aan heeft, maar zeker moet gebeuren. Iedereen die personeel in dienst heeft, moet dit namelijk doen. Het gaat over de loonadministratie. Dis is nodig voor de belastingdienst om inzicht te hebben in de gegevens over medewerkers en loonbetalingen. Heb jij er echt een hekel aan? Kies dan voor uitbesteden loonadministratie! De uitbesteden loonadministratie kan, bijvoorbeeld aan een belastingadviseur. Eerst nog even wat info over de loonadministratie

 

Loonadministratie

Voor de loonadministratie heb je verschillende berekeningen en formulieren nodig. Denk bijvoorbeeld aan de loonstroken, jaaropgaves en loonstaten. Het zijn allemaal cijfertjes, die bij elkaar moeten kloppen. Hierdoor moeten er verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en abonnementen en kaartjes als onkostenvergoedingen verrekenen. Alle bonnetjes hiervoor moeten ook bewaard blijven. Ook regelingen, zoals voor vervoer moet zo geadministreerd zijn, dat het computer direct een helder overzicht geeft. Dit soort zaken zijn onderdeel van de loonadministratie. Net als het grootboek, moet dit tot zeven jaar bewaard worden.

 

Starten

Als startende onderneming de loonadministratie opzetten, vergt veel tijd. Daarom kan je ook de uitbesteden loonadministratie. Dit kan bijvoorbeeld aan financieel adviseurs en accountants. Bij het uitbesteden neemt de organisatie alle bestaande gegevens over uit jouw bestand en maken zij er een overzichtelijk geheel van. Tot achter de komma precies zal alles van A tot Z kloppen.

 

De Bruijn & Partners

Een betrouwbare partij voor het uitbesteden loonadministratie is De Bruijn en Partners uit Schoonhoven. Met tientallen jaren ervaring in het financieel segment en langlopende contracten met hun klanten, bewijst De Bruijn & Partners telkens dat ze prettig met hen samenwerken. Het verzorgen van de loonadministratie, doen zij voor verschillende ondernemers en ondernemingen in het Middenbedrijf. Mede dankzij de up-to-date kennis en inzicht in de markt, kunnen zij aan de klanten tegemoet komen. Een goed geordende loonadministratie, kan alleen door uitbesteden loonadministratie aan De Bruijn & Partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *