Tips voor professioneel budget landscaping

Een schitterende tuin waar je heerlijk kunt genieten van lange zomer avonden. Of een tuin waar je ’s ochtends al snel buiten kunt ontbijten in de zon, maar uit de wind. Anderzijds kan je ook een tuin aanleggen om met al je vrienden en familie uitgebreid te bbq-en. Het aanleggen van de tuin kan je prima zelf doen, maar dit vergt wel goede voorbereiding en een mooi ontwerp voor de landscaping. Hier lees je vijf tips voor het aanleggen van jouw eigen tuin.

 

Groenstroken

Groen en planten zijn een essentieel onderdeel van jouw tuin. Toch zullen veel mensen het er over eens zijn dat ze niet te veel tijd en moeite aan het onderhoud willen besteden. De beste oplossing hiervoor is om groenstroken te maken in je tuin. Dit landscaping idee is gemakkelijk te onderhouden. Je vult stroken met gemakkelijk te onderhouden en niet al te snel groeiende planten. Vervolgens leg je hier een doek overheen. Dit zal al het onkruid tegenhouden. Als laatstee strooi je hier kiezelstenen overheen, in een kleur naar wens. Met minimale kosten heb je zo een landscaping tuin.

 

Plantenbakken

Het gebruik van een plantenbak is heel prettig. Ze zijn in grote of kleine formaten en je kunt er allerlei verschillende soorten planten in zetten. Om een beetje binnen je budget te blijven, kan je allerlei verschillende attributen gebruiken als plantenbak. Denk bijvoorbeeld aan een vuurkorf of gieter die je niet meer gebruikt. Elke keer andere planten erin of de plantenbak op een andere plaats zetten, geeft een tof geheel in jouw landscaping tuin.

 

Kiezelstenen

Heb jij echt geen tijd voor tuinieren, maar wil jij jouw tuin wel een mooie uitstraling geven? Dan kan je kiezen voor het neerleggen van kiezelstenen. Het geeft een leuk en speels effect in jouw tuin, maar heeft vrijwel geen onderhoud nodig.

 

Areamasters landscaping

Hier heb je slechts drie tips kunnen leven over een gave landscaping in jouw tuin. Zie je er toch tegenop om jouw hele tuin zelf in te richten? Neem dan contact op met Areamasters. Met een perfecte prijs en kwaliteitverhouding, kunnen zij een prachtige tuin bij jou aanleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *