Tennisbaan huren

Tennissen tijdens een bedrijfsuitje!

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, maar heb je geen idee wat voor leuks je kan doen tijdens deze dag? Wij hebben een tip voor je! Een tennisbaan huren! Bij tennispark Delftse Hout in Delft hebben wij een enorm aanbod aan tennisbanen die gehuurd kunnen worden. Wij hebben wel 8 binnenbanen en 12 buitenbanen beschikbaar. Reserveren kan heel gemakkelijk via onze website of er kan even opgebeld worden, net wat je handiger vindt! De tarieven verschillen in de zomer en winter van elkaar.

Tennisbaan huren voor een teamuitje

Het is leuk om tijdens een bedrijfsuitje sport te kunnen combineren met relaxen. Bij ons kan dit perfect! Je kan eerst een tennisbaan huren en daarna komen lunchen, dineren of een receptie of feest organiseren. Sporten helpt enorm om de collega’s nog beter te leren kennen. Dit kan je zelfs met zakenrelaties doen en om klantenbinding te verhogen. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat tennis tijdens een bedrijfsuitje een positieve invloed heeft op het personeel. Het personeel is minder vaak ziek en de prestaties worden beter na een leuk bedrijfsuitje op de tennisbaan! Leukste is dan wel om het tennissen te combineren met een relax moment achteraf.

Tennis clinic

Naast zomaar tennissen bieden wij ook tennis clinics aan. Dit kan natuurlijk ook als bedrijfsuitje! Een tennisclinic is een tennisles op niveau. Er kan uit verschillende niveaus gekozen worden hierbij. Een college beter leren kennen door middel van sport is een perfect idee! Met een beetje geluk ook nog eens met mooi weer de baan op. Achteraf is er ruimte en tijd voor een hapje of een drankje. Het is zelfs mogelijk om één van onze zalen te huren voor een spetterend feest achteraf! Of er kan met z’n allen gedineerd worden in ons restaurant, wat je maar wilt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons tennispark? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail, wat handiger is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *