Technische dienstverlening houdt uw machines draaiende

Industrieel onderhoud is van belang om uw machines en systemen draaiende te houden. Uw core business moet altijd door kunnen gaan. Wilt u daarom zorgeloos ondernemen en het industrieel onderhoud van de technische dienstverlening uitbesteden? Ga dan naar GTD Nederland. Zij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van technische dienstverlening. De verschillende kerntaken van GTD zijn:

 

Preventief machine onderhoud

Het voorkomen van uitval van de machines en daardoor productiestilstand uit de weg gaan. Regelmatig onderhoud en inspecties zullen dit kunnen voorkomen. Aan de hand van de inspecties zal er een passend advies komen om onderdelen preventief te vervangen of een aanvullende onderhoudsbeurt uit te voeren.

 

Correctief machine onderhoud

Tijdens deze onderhoudsbeurt zullen onderdelen worden vervangen en worden er werkzaamheden uitgevoerd die tijdens het preventief onderhoud aan het licht zijn gekomen.

 

Onderhoud Compressoren

Het onderhoud van een compressor is erg belangrijk om de levensduur van de machine te waarborgen. Door onderhoud op tijd en met de juiste voorschriften uit te voeren, zal de machine betrouwbaar in het gebruik blijven. Naast onderhoud kan de technische dienstverlening van GTD Nederland ook de reparatie van compressoren verzorgen.

 

Revisiewerkzaamheden

Waar machines draaien zijn ze aan slijtage onderhevig. De revisiewerkzaamheden kunnen vooraf worden voorbereidt. Dit kan zowel op locatie als in de werkplaats van GTD Nederland. Bij de revisiewerkzaamheden zullen een aantal zaken gecontroleerd of vervangen worden, waaronder geleide blokken, cilinders en zuigstangen, manchetten, hydrauliekslangen en de besturing.

 

Smeerdienst

De machines zullen altijd smeermiddelen verbruiken. De voorraad olie en smeer moet bij worden gehouden, om de machine draaiende te houden. Wanneer dit niet gebeurd loop je het risico dat de machine in elkaar draait of vastloopt. De smeerdienst bij technische dienstverlening zorgt ervoor dat dit wordt bijgehouden.

 

Technische dienstverlening bij GTD Nederland

GTD Nederland voert werkzaamheden voor de klanten op het gebied van technische dienstverlening. Dit wordt gedaan op contractbasis, om de periodieke controles tijdig uit te kunnen voeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 0487-594904.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *