Sneeuwman van plastic bekers

De winter komt er al weer aan en dus is het tijd om alle winterversiering weer uit de kast te halen. Ook met de kerst is het natuurlijk super leuk om alle lampjes en gezelligheid weer in huis te brengen. Echter hoef je niet alles te kopen om jouw huis op te fleuren, maar kan je ook zelf dingen maken. Zo kan je zelf super eenvoudig een sneeuwpop maken! Zelfs met kinderen is het super leuk om deze sneeuwpop van plastic bekers te maken. Hoe je dit precies doet, lees je hier!

 

Benodigdheden

Voor een sneeuwman van plastic bekers, heb je niet zo heel veel spullen nodig. Je moet een grote stapel plastic bekertjes hebben, wat oranje papier voor de snavel en papier voor de ogen, mond en hoed. Tevens kan je ook de knopen van papier maken. Met een nietmachine zet je alle plastic bekers vast.

 

Werkwijze

In het begin start je door twee plastic bekers tegen elkaar aan te houden en deze vast te nieten. Telkens pak je een nieuw bekertje en die niet je weer vast. Dit blijf je doen totdat je een mooie ronde cirkel hebt gemaakt. Hierop bouw je een volgende laag met plastic bekers wat je blijft doen totdat je een mooie halve bol hebt bereikt. Hetzelfde doe je door een tweede iets kleinere halve bol te maken. Dit bevestig je aan elkaar, want dit wordt het hoofd van de pop. Dan maak je een leuke neus, knopen, een hoed, sjaal en ogen. Dit alles zet je in elkaar en de sneeuwpop van plastic bekers is klaar!

Afbeeldingsresultaat voor sneeuwpop plastic bekers

Dailystyle

Lijkt het jou ook leuk om zo’n toffe sneeuwpop van plastic bekers te maken? Dan ga je aan de slag! De bekers zijn te verkrijgen bij Dailystyle voor een leuk prijsje. Zo kan je voor weinig een geweldige sneeuwpop in elkaar zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *