Schoonmaakbedrijf Schiedam: voordeel voor iedereen!

Een schoonmaakbedrijf inhuren dat is geen gemakzucht maar juist erg slim. Wanneer jij je niet meer druk hoeft te maken om de schoonmaak, kun je je volledig richten op andere zaken. Toch is een schoon bedrijf niet onbelangrijk. Het voorkomt dat de medewerkers minder vaak ziek zijn, het zorgt voor een fijnere werksfeer en meer klanten. Klanten zien namelijk aan de buitenkant al of het bedrijf verzorgd is. Ramen die vies zijn en de gevel met groene vegen en mos, trekt klanten niet aan. Het voelt voor klanten dan alsof het bedrijf een beetje versloft en niet let op de details. Kleding laat zien hoe je van binnen bent en zo is dat ook bij een bedrijf. Een individuele schoonmaker kan dit vaak nooit allemaal doen. Er zijn namelijk bepaalde certificaten en verklaringen nodig om gevelreiniging en hoge raambewassing uit te voeren. SVP schoonmaakbedrijf Schiedam kan dit alles uit handen nemen. Zij zijn van alle markten thuis en helpen je graag.

 

SVP schoonmaakbedrijf Schiedam

Ieder schoonmaakbedrijf gaat anders te werk en daarom is het goed om te kijken naar wat bij jouw bedrijf past. SVP schoonmaakbedrijf Schiedam probeert hier zo veel mogelijk op aan te passen. Maar stel dat je houdt van controleren, een open, transparant en duidelijk schoonmaakbedrijf, dan zit je bij SVP schoonmaakbedrijf Schiedam erg goed. SVP schoonmaakbedrijf Schiedam wil vooral steeds de kwaliteit van de schoonmaak verbeteren. Dat proberen zij onder andere door de volgende dingen te doen:

  • SVP-logboek: in het SVP logboek wordt bij iedere schoonmaakbeurt bijgehouden wat er precies is gedaan.
  • SVP enquête: wanneer het bedrijf het fijn vindt, zal er een enquête worden gehouden onder de pandgebruikers. De pandgebruikers kunnen dan op die manier aangeven of zij de schoonmaak goed vinden zoals deze is of dat zij dingen anders willen.

SVP schoonmaakbedrijf Schiedam is voor alle soorten schoonmaak te benaderen. Neem daarom gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *