Schoonmaakbedrijf Dordrecht neemt de schoonmaak klus voor u uit handen!

In de schoonmaakbranche zijn er ontwikkelen gaande en daarmee komen er steeds meer nieuwe technieken op de markt. Met de modernisatie kunnen schoonmaakbedrijven steeds resultaat gerichter te werk gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met sensoren. Aan de hand van de sensoren kan achterhaald worden hoeveel mensen bijvoorbeeld gebruik gemaakt hebben van de linker toilet en hoeveel mensen gebruik maakten van de rechter toilet. Zo kan de keuze gemaakt worden om de toilet die het meest gebruikt wordt, extra goed schoon te maken of extra vaak. Hetzelfde geldt voor bepaalde zalen die meer gebruikt worden door vergaderingen. Het is dan fijn als daar iets vaker een stofzuiger doorheen gaat dan bijvoorbeeld een andere zaal waar nauwelijks gebruik van gemaakt wordt.

 

Het is tegenwoordig steeds belangrijker dat een schoonmaakbedrijf zich aanpast aan het bedrijf waar schoongemaakt wordt. Door het vele flexwerker en thuiswerken van mensen, wordt er in sommige kantoren af en toe helemaal niet gewerkt. Het zou jammer zijn als daar door de schoonmaak dan veel aandacht aan wordt besteed. Deze tijd kunnen zij dan beter besteden door een ander kantoor beter of meer schoon te maken. Ook wordt er van schoonmaakbedrijven steeds vaker gevraagd om diensten te combineren. Daarmee wordt bedoeld dat er allerlei schoonmaakwerkzaamheden door één bedrijf gedaan worden. Het koffiezetautomaat verschonen en schoonmaken, de glasbewassing en gevelreiniging, maar ook de rest van het kantoor schoonhouden.S

 

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Al deze verwachten zullen zeker uitkomen bij SVP schoonmaakbedrijf Dordrecht. SVP schoonmaakbedrijf Dordrecht is van alle markten thuis en kunnen alle schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Met behulp van hoogwerkers en de juiste certificaten of verklaringen, zullen er geen problemen optreden. Aan de hand van een logboek dat wordt bijgehouden en enquêtes die worden uitgedeeld willen zij de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden behouden. Hebt u vragen aan SVP schoonmaakbedrijf Dordrecht of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. SVP schoonmaakbedrijf Dordrecht helpt u namelijk graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *