RVS kisten op maat gemaakt bij Gepro Box

Als beroepschauffeur kan je eigenlijk niet zonder: een goede opbergkist. Voor het aandraaien van de twistloks heb je handschoenen en een hamer nodig. Voor het vastzetten van de lading moet je spanbanden binnen handbereik hebben liggen. Een lampje kapot? Schroevendraaier en reservelampjes die voor het grijpen liggen, maakt het vervangen wel zo gemakkelijk. Maar waar laat jij al die spullen. De een bergt het op in het zijvakje in de cabine, maar zo groot is die ruimte niet. Laat staan dat je hier je spullen overzichtelijk op kunt bergen. Wat dacht je van een passende opbergkist in RVS kisten op maat?

 

Ideale opberger

Een opbergkist wat je al je kleine, losse gereedschap en spullen in kan opbergen. Dat is toch ideaal? Je spullen hebben een vaste plek en liggen niet overal in je cabine rond te slingeren. Heel handig dat het een eigen vaste plaats heeft, want dan grijp je nooit mis. Belangrijk is het ook dat de spullen veilig en droog worden opgeborgen. Met RVS kisten op maat blijven je spullen onaangetast. Het RVS zorgt ervoor dat de spullen niet aangetast zullen worden door weersinvloeden. Daarbij is het altijd mogelijk om een slot op de kisten te laten monteren. De RVS kisten op maat worden standaard uitgevoerd met een slotbeveiliging. Wel zo handig.

 

Opbergbox bij Gepro Box

Gepro Box is dé leverancier voor RVS kisten op maat. Ze hebben een groot assortiment van standaard uitvoeringen van disselbakken, opbouwkisten, onderbouwkisten en materiaalkisten. Maar het is geen probleem om een opbergbox naar jouw wensen te laten maken. RVS kisten op maat maken, is wat ze bij Gepro Box als geen ander kunnen. Zo gepiept, een opbergbox op maat.

 

Lijkt jou dat ook wel wat? Je spullen veilig, handig en goed opgeborgen? Ga dan snel naar de website van Gepro Box en stel jouw eigen RVS kisten op maat samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *