Resultaat gericht schoonmaken: wat heeft u nodig?

Als u een schoonmaakbedrijf inhuurt voor het schoonhouden van uw bedrijfspand, dan is het belangrijk dat het ook echt goed schoongemaakt wordt. In ieder geval daar gaat u van uit en mag u ook van uit gaan. Ieder schoonmaakbedrijf gaat op een andere manier te werk. Maar toch wordt er van schoonmaakbedrijven verwacht dat zij resultaatgericht schoonmaken. Dat niet alleen, want zij moeten ook diverse werkzaamheden kunnen verrichten. Logisch, het is namelijk vervelend voor een bedrijf om drie schoonmaakbedrijven in dienst te hebben. Één voor het koffiezetautomaat, één voor het schoonhouden van de bureaus en de vloer en één voor de glasbewassing en gevelreiniging. Dat is maar niks. Er moet met alle drie de bedrijven gecommuniceerd worden en dat kan miscommunicaties opleveren. Één bedrijf voor alle schoonmaakwerkzaamheden is het fijnst voor allemaal.

 

Resultaatgericht schoonmaken

Resultaatgericht schoonmaken, dat is wat SVP schoonmaak doet. Zij vinden het belangrijk dat de schoonmaakwerkzaamheden naar wens van het bedrijf zijn. Wat verdient bij welk bedrijf de aandacht en wat moet er extra goed schoongemaakt worden. Zijn dit de ramen van de ingang, omdat hier de klanten doorheen komen of is het de vergaderzaal. Ook kan het zijn dat er bepaalde bureaus en stoelen vaker worden gebruikt, dan worden deze vaker schoongemaakt. Zo kan er per keer gekeken worden hoe de schoonmakers resultaatgericht kunnen schoonmaken. Natuurlijk hoort er bij resultaatgericht schoonmaken, ook het aanpassen aan de agenda van het bedrijf. Hebt u het liefst dat de schoonmakers in de ochtend komen of juist in de middag. Dat kan allemaal.

 

Om resultaatgericht schoonmaken te garanderen werkt SVP schoonmaak met een logboek. Het logboek wordt na iedere schoonmaakbeurt bijgewerkt. Ook worden er enquêtes verspreid onder de pandgebruikers zodat SVP schoonmaak kan kijken wat er verbeterd kan worden. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op. Alle schoonmaakwerkzaamheden wil SVP schoonmaak voor u uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *