Restaurant Antwerpen Zuid

Restaurant Antwerpen Zuid

Smooth And Tasty een restaurant Antwerpen Zuid, biedt u het beste van twee werelden aan. Zo combineren wij de exotische smaken van het Oosten met de pure smaken van bij ons om tot een compleet origineel menu te komen.

Voor de Oosterse smaken kozen we voor de lekkere, exotische parfums van de Thaise keuken. Op deze manier kan uw mond op reis naar het verre Oosten gaan, terwijl u lekker geniet van ons moderne interieur. U hoeft ons restaurant in Antwerpen dus helemaal niet te verlaten om deze gastronomische ontdekkingstocht te maken.

Anderzijds kunt u kiezen om te genieten van onze eigen, Belgische cultuur. Zo bieden wij u de meest kenmerkende, maar ook vaak verrassende, Belgische gerechten aan. Wij tonen u de gastronomische zijde van uw eigen land. Dit uiteraard met ingrediënten van eigen bodem, om de pure, authentieke smaak nog beter te kunnen laten stralen.

Een gezellig diner in een restaurant Antwerpen Zuid.

Tevens kozen wij voor een modern, stijlvol interieur om het plaatje compleet te maken. Dankzij onze neutrale kleuren en ergonomische meubels, zijn wij in staat om de meest gezellige sferen te creëren. Zo kunt u genieten van onze heerlijke maaltijden onder de optimale omstandigheden.

Ook ’s middags kunt u komen genieten van onze fusion-keuken, want ook dan staat onze deur voor u open. We halen het beste uit de kast om u een onvergetelijke lunch aan te kunnen bieden.

Aarzel niet en reserveer nu online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *