Perfect glas op maat

Heb je een speciaal formaat glas in je huis en wil je dat laten vervangen. Dat lijkt toch een lastige klus, want nergens valt dit formaat te vinden. Is het glas kapot of wil je overstappen van enkel glas naar dubbel glas, een glasspeciaalzaak zal elk formaat voor jou op maat kunnen snijden.

 

Glas op maat

Of het nu gaat om enkelglas, HR++ glas, figuurglas, hardglas, isolatieglas, zonwerend glas, spiegels, of veiligheidsglas, voor glas op maat is alles mogelijk. Geen enkel kozijn is hetzelfde, laat staan dat er voor elk kozijn een juist formaat glas op voorraad zal zijn. Glas op maat is echt millimeter werk, waarbij een nauw oog komt kijken. Om glas op maat te snijden, zal allereerst worden gekeken in wat voor kozijn het glas geplaatst zal worden. Afhankelijk van de staat van het kozijn en de aanwezigheid van glaslatten zal het glas worden ingemeten door een ervaren glaszetter. Het meten komt erg nauw kijken, want een kleine afwijking zal er voor zorgen dat het glas niet past. Zo is bekend dat de meeste glazen ook geen precieze hoeken hebben. Een vierkant glas zal er uiteindelijk dus maar op één manier inpassen, namelijk de manier waarop het is ingemeten.

 

Glas op maat bij De Noorder

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier om jouw glas te laten vervangen, dan ben je bij De Noorder uit Middelharnis aan het juiste adres. Zij zijn specialist in het zetten van kozijnen en glaswerk, en dat alles op maat geleverd! Glas zorgt voor de uitstraling van jouw huis of bedrijfspand. Het glaswerk is daar bepalend in en hier houdt De Noorder rekening mee. Ze komen bij je langs om de juiste afmetingen op te nemen en de situatie te bekijken voor glas op maat. Vervolgens zullen zij je voorzien van deskundig advies en wordt het glas vervangen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met 0187 – 48 23 66 of info@denoorder.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *