Online Marketing Consultant

Virtual is een jong dynamisch bedrijf dat zich ontwikkelt heeft uit de 8 jaar ervaring in de online marketing consultant wereld.

Wij zijn als online marketing consultant up to date met de normen en regels in SEO. Wij bieden dan ook zeer mooie pakketten aan om uw site vindbaarder te maken. Site optimalisatie is in deze tijd zeer belangrijk om uw site vindbaar te maken voor uw potentiële klanten.

Dit is echter niet het enige dat een online marketing consultant doet. Wij gaan verder, veel verder.  Wenst u facebook managing, linkedIn marketing, facebook marketing of een nieuwe site?  Voor dit alles kan u bij Virtual terecht.

Door middel van Google Analytics gaan wij als online marketing consultant uw site in cijfer zetten. Hoeveel bezoeken heeft u, hoe komen deze bezoekers op uw site, wat doen deze op uw site en nemen deze uiteindelijk contact met u op. Dit alles steken wij in een rapportage die u maandelijks ontvangt en u de vooruitgang van uw site en welke posities u heeft in Google zal vertellen. Dit om samen met u te bekijken welke meerwaarden Virtual is voor u.

Wij komen steeds tot bij u om het ideale pakket samen te stellen. Dit doen we op basis van de informatie die wij van u krijgen in dit gesprek.  Wij analyseren uw bestaande site of gaan met u bekijken hoe de nieuwe site er uit moet zien.

Met al deze info krijgt u dan een op maat gemaakt voorstel. Om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Aarzel niet op om een afspraak te maken met onze specialist. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *