Online geld verdienen

Online geld verdienen

Online geld verdienen? Om online geld te verdienen heb je in principe niks nodig behalve tijdsinvestering (en natuurlijk een computer met internet). Zelfs zonder betaalde website is het vrij simpel om online (passief) geld te verdienen. Wil je ook leren om geld te verdienen op internet met slechts een computer en wat tijd? Wij leggen je uit hoe je dat kan doen.

online geld verdienen

Starten bij de basis

Verzin een populair onderwerp wat jou inspireert en maak hier een website en sociale media pagina’s voor aan. Zorg vervolgens voor naamsbekendheid (website-promotie)  en laat mensen weten dat je online te vinden bent. Om naamsbekendheid/bezoekers te krijgen is de simpelste manier om vergelijkbare ondernemingen -/ concurrenten te volgen op sociale media, commentaar te geven op relevante blogs en te reageren op video’s waarin het zelfde onderwerp word besproken. Zorg dat de URL (link) van jou website verspreid word op relevante plekken op het internet en je zult zien dat je vrij snel een publiek op kunt bouwen die geïnteresseerd zijn in jou aanbod.

Linkbuilding

Om de naamsbekendheid (branding) van je website op te bouwen zul je moeten linkbuilden. Reageer op berichten en blogs van je concurrenten en vermeld daarbij je eigen URL (link). Reageer alleen op onderwerpen als ze relevant zijn aan jou website en zorg ook dat je reactie/tekst toegevoegde waarde heeft. Zorg dus dat je geen spam plaatst maar dat mensen ook daadwerkelijk op je linkje zouden kunnen gaan klikken uit interesse of nieuwsgierigheid. Schrijf gerelateerde website’s aan via bv. hun contactformulier met de vraag of ze een linkje willen plaatsen op hun website, in ruil geef je hun een link terug (wel ABC linkbuilden!). Plaats artikelen op artikelwebsite’s zoals Like2Trade en plaats daarin een linkje naar je eigen website. Gebruik sociale media netwerken door profielen aan te maken en je website te benoemen in het profiel. Doe dit regelmatig (met mate) en je zult zien dat je website steeds beter vindbaar word.

Beginnen met geld verdienen

Zodra je een eigen webpagina of website hebt met een redelijk publiek kun je beginnen met online geld verdienen. Aller eerst zul je moeten blijven werken aan je publiek/bezoekers (internetmarketing tips). Zorg dat je niet te hard schreeuwt om iets te verkopen door spam of een overvloed aan advertenties maar plaatst leuke, mooie en nuttige teksten zonder een overvloed aan reclame. Zo kom je betrouwbaar over en zul je een band opbouwen met je bezoekers. Plaats leuke berichten of video’s en verstop daarin je producten of dienst als sluikreclame. Bied een oplossing aan je bezoekers en probeer bezoekers niet te “dwingen” iets te kopen!

geld-verdienen-computer-internet

Waar mee online geld verdienen?

Nu je een goede manier weet om online geld te kunnen verdienen heb je een product of dienst nodig om te kunnen verkopen. Heb je nog niks in de aanbieding om “aan de man te brengen”? Dan kun je je het simpel aanmelden bij een affiliatie website. Als je bent aangemeld bij een affiliatiewebsite zoals TradeTracker kun je beginnen met het promoten van producten van andere bedrijven en webshops. Plaats één of meerdere reclame banners -/ link op je website en iedere bezoeker die via jouw unieke link iets koopt levert je een commissie op! Tradetracker heeft erg veel producten en diensten die je kunt promoten, mocht je niets kunnen vinden wat past bij jou website? Je zou ook Affilinet, Daisycon, Zanox, Paypro, Bol.com of Tradetoubler kunnen proberen.

Financieel onafhankelijk

Het mooie aan online geld verdienen is dat je wereldwijd kunt werken en met voldoende tijdsinvestering zelfs financieel onafhankelijk kunt worden. Geld verdienen op internet met een computer wie wil dat nou niet? Als je zorgt voor een degelijke informatieve website (volg ons SEO stappenplan) dan kun je per maand wel duizenden euro’s verdienen zonder daar echt veel voor te doen. Zorg voor een duidelijk ingedeelde website met veel unieke content (toegevoegde waarde aan internet), plaats daarin relevante reclame van toegevoegde waarde voor de lezer, en zorg voor een mooi linkprofiel (linkbuilding tips). Je zult zien dat je met voldoende tijdinvestering een mooi passief inkomen kunt opbouwen. Zodra je website voldoende inhoud heeft en je hebt voldoende linkbuilding gedaan zijn enkele honderden tot duizenden euro’s per maand aan commissie geen uitzondering.

 Tips voor beginnende bloggers (content schrijvers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *