Onderhoudsvrije aluminium kozijnen op maat!

Zijn je oude houten kozijnen verrot en aan vervanging toe of heb je gewoon geen zin meer in het jaarlijks onderhoud? Overweeg dan eens om over te gaan op aluminium kozijnen. Wanneer jouw huis niet voldoet aan de standaard maten van kozijnen, geen probleem! Kozijnen op maat zijn ook bij veel kozijnleveranciers te maken.

 

Aluminium kozijnen

Of je nu kiest voor kunststof of aluminium kozijnen, voor beide varianten zal je verzekerd zijn van onderhoudsvrije kozijnen. Aluminium is een duur materiaal en intensief om te maken. De prijzen van aluminium kozijnen liggen daarom iets hoger ten opzichte van kunststof of houten kozijnen. Nieuwe kozijnen, vragen om een investering. Aluminium kozijnen zijn geschikt voor elke woning en het is geen probleem om deze kozijnen op maat te laten maken. De voordelen van aluminium is dat het een sterk materiaal is. Wanneer je grote raampartijen hebt, is het van belang dat dit door een sterk materiaal wordt gedragen. Hiervoor is aluminium de beste keuze. Het is stevig, vormvast met een levensduur van gemiddeld 40 jaar. De sterke binten zijn inbraak- en brandwerend, wat maakt dat je je veilig zal voelen in je eigen huis. Mits je kiest voor gerecycled aluminium, is dit een duurzame keuze. Het materiaal kan volledig worden hergebruikt. Deze kozijnen zijn daarnaast ook zeer onderhoudsarm, ze zijn namelijk vochtbestendig en roesten en rotten uiteraard niet. Ook trekt het materiaal geen stof en vuil aan, waardoor het lang schoon zal blijven. Tegenwoordig zijn aluminium kozijnen voorzien van een thermische onderbreking. Dit is een isolerend schuim of isolatie strips die zorgen voor een juiste isolatiewaarde. Dit is zowel fijn voor de energierekening als het woonplezier. Ondanks dat aluminium onderhoudsvrij, duurzaam en isolerend werkt zijn deze kozijnen op maat ook een prachtige eye-catcher in een strak interieur. Een grote raampartij brengt veel licht binnen wat het wooncomfort ten goede zal komen.

 

Kozijnen op maat van De Noorder

De Noorder levert aluminium kozijnen op maat, in welke kleur dan ook. Elke RAL-kleur naar wens is leverbaar. Ben je op zoek naar kozijnen op maat, neem dan contact op door te bellen naar 0187 – 48 23 66 of vraag vrijblijvend naar meer informatie via info@denoorder.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *