Nieuwste rage van LEGO! (LEGO Minecraft kopen)

Ben jij super creatief met dingen bouwen, slopen en opnieuw bouwen? Dan zal je vast en zeker ook veel met LEGO hebben gespeelt. En ben je ook helemaal fan van computergames? Dan ken je vast het populaire spel Minecraft wel. Hoe vet zou het zijn dat je de set van Minecraft zelf in real life na kunt bouwen? Dat dachten ze bij LEGO ook, dus zo is LEGO Minecraft ontstaan. Wat LEGO Minecraft is en waar je moet zijn voor LEGO Minecraft kopen, dat lees je hier.

 

LEGO Minecraft

Hoe vet is het, dat de twee populairste spellen van het moment zijn gecombineerd? De een was real life speelgoed en het ander een online game. Je ziet het, LEGO gaat ook mee met zijn tijd en heeft daar iets super vets van gemaakt. Voor Minecraft is het ook erg leuk. Want waar je vroeger alleen achter je pc het landschap van Minecraft kon zien, kan je het nu zelf nabouwen. Je kunt zelfs nieuwe dingen bedenken of de gebouwen anders neerzetten. Zo is de vijand nooit voorbereid op onverwachte wendingen in jouw bouwsel. Je kan de vijand dus elk moment verrassen met jouw zelf bedachte elementen.

 

Online spelen

LEGO gaat dus zeker met zijn tijd mee. De tijd van offline spelen raakt voorgoed voorbij, want alles en iedereen is online te vinden. LEGO heeft dit echt super tof gedaan door de samenwerking met Minecraft. LEGO Minecraft kopen kan via de officiële website van LEGO, maar er zijn ook diverse andere kanalen waar je LEGO Minecraft kopen kunt.

 

ASK Bricks24

Een website waar je alles van LEGO goed georganiseerd kunt vinden, is bij ASK Bricks24. Naast LEGO Minecraft kopen, vind je hier ook al het andere van LEGO. Denk bijvoorbeeld aan LEGO STAR WARS, LEGO Ninjago en alles van Duplo. Gemakkelijk en snel LEGO Minecraft kopen? Dat doe je online bij ASK Bricks24. Voor 15.30 besteld, is morgen in huis en gratis verzenden bij een besteding van € 100,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *