McCulloch onderdelen kopen: opvangzakken voor bladblazers

De herfst staat weer voor de deur. De een vind het een geweldige tijd om lekker met een theetje op de bank te zitten, terwijl het buiten waait. Voor de mensen met groene vingers, is dit juist de tijd dat je veel groen- en bladresten aan het opruimen bent. De bomen verliezen hun blad en door de harde wind, vallen deze als bosjes naar beneden. Om jouw tuin toch nog netjes te laten, zal je meerdere malen per week even een rondje moeten lopen met de bladblazer. Echter is met een bladblazer nog niet alle rommel opgeruimd. Je maakt enkel een pad vrij, maar zodra jij je hebt omgedraaid, heeft de hoop bladeren zich al weer verspreidt. Heb jij een McCulloch bladblazer met zuigfunctie? Dan is het verstandig om eens te kijken naar McCulloch onderdelen kopen tussen de opvangzakken. Dit scheelt jou een hoop opruimwerkzaamheden.

 

Opvangzakken McCulloch onderdelen kopen

Een bladblazer kan handig zijn, want je blaast al het bladafval in een hoek. Alleen ben je vervolgens weer bezig met het opruimen en weg gooien. Dit kan ook eenvoudiger met opvangzakken van McCulloch. Als jij al een McCulloch bladblazer hebt, zullen hier waarschijnlijk nog wel meer functies op zitten. Dit is namelijk de zuigfunctie voor grasresten, bladeren en afval. Daarnaast zit er ook een vermaler op die het opgezogen afval direct verkleint. Een opvangzak is los te monteren op de bladblazer en bladzuiger. Zo is het eenvoudig op te bergen en ook zonder opvangzak te gebruiken. Opvangzakken worden als losse McCulloch onderdelen aangeboden, zodat je naar eigen wens de bladblazer met functies uit kunt breiden.

 

Kees van der Spek tuinmachines

McCulloch onderdelen kopen zijn verkrijgbaar in de winkel en webshop van Kees van der Spek tuinmachines. Hier kan je dus ook opvangzakken kopen. Zo ben je helemaal klaar voor de herfst om alle bladafval weer netjes op te ruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *