Kersthapjes op serveerplanken

De herfst is al weer bijna voorbij en december nadert. In de winkelstraten worden de etalages weer mooi aangekleed en de sfeerverlichting wordt opgehangen. Nog even wachten en je zit al weer aan het kerstdiner. Ben jij dit jaar degene die de keuken in mag voor een heerlijke maaltijd? Dan zal je vast wel hebben nagedacht over hoe je dit gaat opdienen. Je kan hier prachtige schalen, serveerplanken of borden voor gebruiken. En een tip voor het eten: houdt het vooral simpel. Wat zowel voor jou als voor jouw gasten lekker is, zijn amuses. Kleine hapjes waar je veel verschillende van kunt eten.

 

Amuses serveren

Kleine amuse hapjes kan je op diverse manieren serveren. Je kunt dit ook opdienen op speciale amuse lepels, een klein borrelglaasje, martini glas of een klein kommetje. Naast dat je de amuses apart kunt serveren, kan je het ook tegelijkertijd opdienen. Je kan dan alle amuses bij elkaar op een serveerplank verzamelen. Een houten plank met meerdere verschillende hapjes is een prachtig sfeervol gezicht. Naast de serveerplanken van hout, kan je ook kiezen voor een leisteen of een tegel. Als je deze goed schoonmaakt geeft dit een mooi effect.

 

Serveerplanken

Een ander soort serveerplank, is een schalenset met diverse schalen die in de houten serveerplanken zijn gefreesd. Zes porseleinen schalen staan in een rij over deze eikenhouten serveerplank. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit er af kukelt, want de schalen zitten in de plank vast. Als je rond gaat met de plank om hapjes te delen, heb je dus genoeg aan een plank met enkele schalen erin.

Jongeneel verpakkingen

Ben jij op zoek naar een serveerplank om jouw kerst hapjes op te serveren? Dan kan je bij Jongeneel Verpakkingen kijken binnen het brede assortiment. Kwalitatief hoogwaardige serveerplanken, tegen een acceptabele prijs. Dat is waar Jongeneel zich in onderscheidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *