Kapot glas vervangen door De Noorder

Een barst in de ruit is zo gebeurd. Een klein tikje tegen het glas en er springt een barst in. Of dat kleine pitje in het glas van de voordeur scheurt door als je de deur iets te hard dichtgooit. Nu het buiten kouder wordt, wordt ook het glaswerk kwetsbaarder. Kapot glas kan je niks aan doen, maar als het toch gebeurd wil je het wel zo snel mogelijk goed het glas vervangen hebben. Ook voor de veiligheid van jou en de mensen om je heen. Daarnaast zal kapot glas ook inbraak uit kunnen lokken. Dat is iets wat niemand wil. Dus als het glas kapot is, wacht dan niet met het vervangen.

 

Glas vervangen

Er zijn verschillende soorten glas die vervangen kunnen worden. Te denken valt aan enkelglas, HR++ glas, figuurglas, hardglas, isolatieglas, zonwerend glas, spiegels of veiligheidsglas. Elk glas heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Zo is hardglas veel sterker dan normaal glas en werkt isolatieglas beter voor het milieu en geldbesparing. Veiligheidsglas biedt de perfecte bescherming bij een breuk. Geen enkel pand is hetzelfde en er zijn tal van verschillende soorten glas. Voor elk kozijn kan dus een ander glas worden geplaatst.

 

De Noorder

Bent je dus op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kapot glas vervangen. Dan ben je bij De Noorder BV uit Middelharnis aan het juiste adres. De Noorder is specialist in het zetten van kozijn en klaswerk. Met jaren lange ervaring kunnen zij de meest hoogwaardige kwaliteit bieden op het gebied van glas vervangen. Elke klus vergt aandacht op maat, want glas kan heel wat doen met de uitstraling van je huis of bedrijfspand. Bij De Noorder houden ze daar rekening mee. De Noorder komt kraag lans om de juiste afmetingen op te nemen en de situatie te bekijken. Vervolgens zullen zij je voorzien van deskundig advies en wordt het glas vervangen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met 0187 – 48 23 66 of info@denoorder.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *