Dé kantoortrend voor 2017: glaswanden

In 2016 zagen we het her en der al voorbijkomen: de werkplekken met veel groen en daglicht. ‘groen, groener, groenst’ luidde het motto, waaronder de verticale tuin het kantoorpand heeft veroverd. De hippe groene moswand is voor 2017 dan ook niet meer weg te denken. Om dit mooi te kunnen realiseren is er veel licht nodig. In een pand met veel gesloten wanden zal dit dan ook snel zijn charme verliezen. Het gebruik van glaswanden zal in 2017 dan ook verder toenemen.

 

Prettig werken

Glaswanden in het kantoorpand creëren een geweldige bundel licht in het pand. Daglicht doet mensen goed. Net zoals dat mensen er opgewekt van worden als het in het voorjaar langer licht is. Door met glaswanden meer daglicht naar binnen te brengen, zal dit de productiviteit van de medewerkers dan ook goed doen.

 

Transparante ruimte

Naast dat daglicht prettig werkt, sluit dit ook volledig aan op de trends van 2017. Een transparant gebouw met veel ramen. Daarnaast zien we ook steeds meer dat de binnenwanden van kantoorpanden van glas zijn gemaakt. Dit maakt dat ook de inpandige ruimtes worden voorzien van daglicht. Waar we jaren geleden nog vooral gesloten ruimtes zagen, zoals een lange donkere gang met aparte hokjes, zien we nu het tegenovergestelde. De lange gang is er nog steeds, maar de gesloten wanden hebben plaatsgemaakt voor glaswanden. Dit creëert veel licht in de gangen die voorheen werden voorzien van kunstlicht. Tevens werkt het gemakkelijk dat je kan zien welke vergaderruimtes bezet zijn, of je zoekt een collega die je hierdoor gemakkelijk kunt vinden.

 

Brakel Totaal Projects

Een bedrijf die snel en nauwkeurig glaswanden naar jouw wensen kan plaatsen, is Brakel Totaal Projects. Volledig ingespeeld op de kantoor trends van 2017 plaatsen zij de glazen wanden. Wil jij ook een hip en modieus kantoorpand, voorzien van veel licht en ruimte? Neem dan contact op met Brakel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *